Scaun gaming Kring Cloud, pret, specificatii design

    Kring Cloud este dovada ca tehnologia avanseaza si in privinta scaunelor de gaming, iar acum avem modele capabile sa ofere confort ore in sir, timp in care noi sa ne distram in lumea virtuala a jocurilor. Pentru a te proteja, acest scaun de gaming de la Kring Cloud, beneficiaza de cateva caracteristici cheie care sa te poata sustine in munca sau pasiunea ta pentru jocuri video, cum ar fi, tetiera reglabila, suport lombar, sustinere brate si inaltime reglabila. Atentia la detalii, constructia calitativa, dar si caracteristicile inovatoare, fac din scaunul de gaming Kring Cloud, o alegere perfecta pentru orice geek pasionat de gaming si nu numai. 

Scaun gaming Kring Cloud, cu tetiera si suport lombar, material textil, brate 2D, Negru

    Designul scaunului de gaming este inspirat din cursele auto, fiind construit pentru a oferi confortul dat de scaunul unei masini sport oferind senzatia de libertare, comoditate pentru a petrece ore in sir in fata calculatorului. Materialele atent alese, consta in material textil ce lasa corpul sa respire, suprafetele fiind construite astfel incat sa lase loc de trecere a aerului, atat la sezut cat si zona de spate. Contrastul culorilor de rosu pe negru al cusaturii care leaga fiecare piesa din zona de sezut si spatar contribuie la designul deosebit al acestui scaun de gaming dedicat. Scaunul Kring Cloud include toate elementele necesare de confort, de la tetiera, suport de brate reglabile si suport lombar.

     Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului. Spatarul este realizat din piele ecologica, astfel ca permite circulatia aerului; bratele solide si rezistente, ajustabilitatea inaltimii, structura metalica si usurinta in miscare datorita rotilor multiple, totul a fost gandit pentru a va usura si facilita o pozitie comoda si cat mai sanatoasa. Atat sezutul cat si spatarul ofera un confort deosebit, ele fiind tapitate cu piele ecologica de buna calitate. Designul a fost gandit pentru a oferi confort dar si sustinerea optima a intregului corp. Dupa o sesiune de mai multe ore de gaming, poti adopta formatul pliat pe spate al scaunului pentru inca o sesiune relaxanta in fata unui film sau a unui serial.

Scaun gaming Kring Cloud, cu tetiera si suport lombar, material textil, brate 2D, Negru

     Bratele de sprijin solide si robuste confera siguranta necesara unei utilizari indelungate oferind, in acelasi timp, un confort sporit datorat tapitarii cu piele ecologica. Bratele de sprijin sunt robuste si se pot regla pe inaltime, oferind siguranta necesara unei utilizari indelungate. Suportul lombar reglabil este o caracteristica foarte importanta, ea oferindu-va o pozitie corecta a spatelui. Este necesar ca spatarul sa urmeze curbura naturala a coloanei vertebrale si sa ofere suportul necesar. De asemenea, spatarul beneficiaza de sistem de blocare in pozitia dorita, pentru a preveni balansarea inutila.

     Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 4 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 12.23 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema.

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Cloud este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o recomand si voua: Vezi pret actualizat

Scaun gaming Kring Cloud, cu tetiera si suport lombar, material textil, brate 2D, Negru