Kit Pedichiura Start Pedi #03 + Cadou Despartitor Degete (review)

   Este esential sa ne ingrijim unghiile indiferent de anotimp, iar pentru a beneficia de avantajele acestui obicei sanatos avem nevoie de un kit esential pentru pedichiura intitulat Start Pedi #03, care iti aduce si un cadou surpriza, un despartitor pentru degete. Desigur vara, atunci cand ne afisam mai des picioarele si painile in vazul lumii, un picior frumos/ maini cu oja aplica indeplineste si o functie estetica importanta. Acest set este unul adaptat cerintelor de entry-level, pe care il recomand artistilor incepator, intrucat cuprinde majoritar piese esentiale dar importante in procesul de obtinere a unei pedichiuri exemplare, corect lucrate.

Poze Kit Pedichiura Start Pedi #03 + Cadou Despartitor Degete

Nu lipseste din acest set, o unghiera profesionala, cu un set de manere in format rotunjit pentru a oferi confort si precizie in manuirea sa. Forfecuta este realizata din material inox, toate suprafetele fiind metalice. Setul mai curprinde o unghiera, o pila de calcalie din sticla Nano Glass, o pila unghii lata, etc. Intregul continut al kit-ului comandat Start Pedi #03 include urmatoarele:

– 1 x Pila de Calcaie din sticla Nano Glass PRO – LUXORISE
– 1 x Pila Unghii Lata granulatia 100/180 – SensoPRO Milano
– 1 x Pila Metalica Unghii LUXORISE, 17 cm
– 1 x Cleste Cuticule Manichiura si Pedichiura LUXORISE, Gold
– 1 x Chiureta Unghii Profesionala cu 2 capete #13 – LUXORISE
– 1 x Unghiera Profesionala LUXORISE, Maxi PRO

CADOU:

– 1 x Despartitor Degete (model in functie de stocul disponibil)

   Cercetatorii considera ca pedichiura are un rol de tratament curativ, contribuind semnificativ la bunastarea femeilor, iar impactul psihologic este unul pozitiv. De aceea recomand sa nu sari peste acest procedeu, care pana la urma are un remediu si asupra sanatatii unghiilor. Cu un set asemanator celui de la Start Pedi #03 primesti toate piesele esentiale pentru a duce la bun sfarsit acest procedeu de ingrijire unghii, de la maini si picioare. 

    Kit-ul Pedichiura Start Pedi #03 + Cadou Despartitor Degete beneficiaza de un pret atractiv zilele acestea, avand un discount suplimentar aplicat pretului initial: Vezi oferta actualizata

    Daca plasezi acum comanda, primesti si un cadou surpriza inclus in coletul comandat. Experienta cu acest magazin online, pentru unghii a fost una placuta, odata initiata comanda, coletul a fost livrat a doua zi, prin curier rapid.

                          Vezi ce cadou supriza ti-am pregatit: AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *