Kit Epilare Ceara Duo Perfect Skin, SensoPRO Milano, review

    Epilarea nu este cel mai indragit procedeu la care trebuie sa recurgem dar este un necesar de care trebuie sa ne conformam. Epilarea cu ceara de acasa poate avea avantajele sale, de la pret, la un confort sporit fiind indragit mai ales de persoanele mai putin increzatoare in corpul lor care doresc sa nu se afiseze in public. Deasemenea exista persoane care doresc sa detina controlul intregului procedeu, caz in care o sesiune de epilare cu ceara de acasa este mult mai benefica. Pentru a duce la bun sfarsit in intreg procedeu avem nevoie de toate piesele esentiale puse cap la cap, mai greu de gasit dar nu imposibil, deoarece un kit de epilare ceara cum este cel de la Duo Perfect Skin, SensoPRO Milano include tot arsenalul de care ai nevoie pentru aceasta activitate. Cu putina vointa si cu meserie furata in timp de la specialisti in domeniu, poti parcurge acest proces de epilare fara prea mari probleme de acasa, folosid kit-ul de epilare ceara Duo Perfect Skin, SensoPRO Milano. 

    Ca sa iti faci o idee asupra accesoriilor incluse in acest set, mai jos gasesti enumerate toate piesele componente acestui kit minunat de eplirare cu ceara Duo Perfect Skin, SensoPRO Milano:

– 1 buc x Incalzitor ceara Pro WAX150, LUXORISE
– 2 buc x Ceara perle Black Pearls 100g, SensoPRO Milano
– 2 buc x Ceara perle Honey 100g , SensoPRO Milano
– 1 buc x Ulei dupa epilare Menthol, 100ml, SensoPRO Milano
– 10 buc x Spatula mare ceara, SensoPRO Milano
– 10 buc x Spatula mica ceara, SensoPRO Milano

In unele zone mai greu accesibile vei putea folosi aceste spatule care te vor ajuta sa intinzi materialul prelucrat de ceara, mai greu la inceput dar pe parcurs ce te specializezi prin exercitiu vei prinde indemanare. Cu putina indemanare si vointa vei devenii propria cosmeticiana dispusa la orice ora sa treci prin acest procedeu sau chiar sa ajuti o prietena. Incalzitorul de ceara PRO WAX 150, LUXORISE topeste toate tipurile de ceara si are o capacitate de 500 ml. Decantorul dispune de un recipient interior din metal inoxidabil. Temperatura acestuia se regleaza usor, cu ajutorul rotitei. Acesta functioneaza electronic, cu o precizie de invidiat, reusind sa topeasca in scurt timp toate tipurile de ceara depilatoare. Decantorul este suficient de mare, fiind practic pentru o epilare rapide si eficeinta de acasa.

    Poti adauga 2 arome suplimentare cremei rezultate prin topirea cearei cu aroma de miere si black pearls. La inceput iti recomand sa testezi ambele arome, urmand apoi sa decizi care este ce apotivita simturilor tale. Ceara, se aplica pe zona aleasa si se smulge in sensul invers cresterii firelor de par. Se poate folosi pentru cosmetizare sprancene, epilare mustata, axila, maini, picioare, inclusiv zona inghinala. Ceara cu textura extra-fina lasa pielea catifelata. Mai mult decat atat, ceara epilatoare stimuleaza regenerarea pielii dupa epilare. Pentru o piele sensibila recomand traditionala miere pe care o poti aplica pe piele cu una din spatulele incluse in set.

     Setul nostru de epilare cu ceara Duo Perfect Skin, SensoPRO Milano include deasemenea un ulei de hidratare si tratare a leziunilor rezultate prin smulgere. Deasemenea acest ulei reuseste sa indeparteze cu succes rezidurile lipicioase care raman atasate pielii. Si totusi la o prima vedere, aceasta ceara calitativa a fost departata in mod grosier in procend de 98 % de la prima extractie, dar aici depinde si de procedeul si tactica aleasa. 

        Comanda acest set de epilare cu ceara Duo Perfect Skin, SensoPRO Milano si primesti in cadou surpriza in pachetul de comanda. Deasemenea nu uita sa adaugi produse pana la un minim de 199 lei, pentru a beneficia si de transport gratuit. Surprizele intalnite in zona de cadou surpriza fac parte din colectia urmatoare de aici

 

       Epilarea cu ceara este considerata de majoritatea clienteor cea mai precisa si eficienta. Singurul dezavantaj este ca implica si durere, dar aici depinde de cat de sensibila este pielea fiecaruia. In functie de calitatea cearei si a grosimii aplicate, poti intampina unele probleme in a obtine o eficienta cat mai buna in vederea smulgerii parului intr-un procent cat mai bun. Depinde de tehnica, lucru care se invata in timp prin experimentare a fenomenului. Nu uita sa verifici promotiile curente de pe site, deoarece sunt adaugate in fiecare zi promotii noi

     Deasemenea zilele acestea, poti achizitiona kit-ul Epilare Ceara Duo Perfect Skin, SensoPRO Milano la un pret redus zilele acestea: Vezi pret actualizat

Poze Kit Epilare Ceara Duo Perfect Skin, SensoPRO Milano