Joc Turistico, Noriel Games, cel mai iubit joc de intreaga familie

    Porneste in aventura vietii alaturi de jocul Turistico, Noriel Games, cel la care toata lumea este invitata din familie. Turistico, Noriel Games este un joc de tip boardgame, in care strategia pusa la care te poate scoate la final castigator. Este un joc de culotura generala imbinat cu actiuni de recompensa pe care le poti utiliza pe parcurs pentru a-ti alimenta sansele la castig. Cu Turistico, Noriel Games te joci, te distrezi, la final toata lumea fiind castigata intr-o seara de pomina pe care o poti experimenta impreuna cu familia, prietenii, etc. 

     Acest joc care pare simplu la prima vedere nu este chiar asa cum ai crede deoarece iti testeaza cunostiinte de geografie si orase din Romania. Astfel la final ca sa te vezi castigator, trebuie sa cunosti un pic de orientare a oraselor pe harta, dar in acelasi timp sa ai si o strategie castigatoare la fel si un pic de noroc, ca sa poti sari peste obstacolele intinse de adrevsari sau de joc. Odata inceput jocul, daca vrei sa il duci pana la capat, trebuie sa tii cont si de timpul necesar, care se poate intinde la cateva ore, in functie de ritmicitatea de joc a adversarilor sau modul in care sunt depasite etapele in joc. Vorbim de un joc de strategie, care o sa iti puna in practica spiritul comercial, atunci cand te vei aventura in excursia prin tara, in care strategia joaca un rol important.

Pachetul contine urmatoarele piese:

– Tabla de joc cu roata
– Zar
– 6 pioni
– 25 titluri de proprietate
– Bancnote de joc
– 20 cartonase de oportunitate
– Piese din mucava

    E un joc pe care il pot pune in practica atat adultii, cat si copii, astfel ca investitia nu poate fi decat una foarte nimerita. Producatorii recomanda folosirea acestui joc de copii cu varste de la 8 ani in sus, deoarece sunt incluse si piese de dimensiuni mici, iar cunoasterea unor notiuni de cultura generala din domeneniul geografiei sunt esentiale. Pe langa faptul ca ofera un mod foarte atractiv de petrecere a timpului liber, este disponibil si la un pret satisfacator, asa nu poti lasa oferta sa treaca.

Vrei sa investesti banii intr-un joc care o sa aduca rasete in familie pentru cel putin cativa ani? Atunci sigur trebuie sa iti completezi colectia cu acest joc de societate pe baza de culotura generala. 

Recomandare:

   Daca vrei sa faci o surpriza placuta copilului tau de sarbatori, jocul de societate Turistico, Noriel Games poate fi o alegere perfecta: Vezi oferta pret

Nu uita de pretul redus din aceasta perioada, un discount care poate ca il meriti si tu daca o achizitionezi de aici

Joc Turistico, Noriel Games | Noriel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *