Aparat de sudura Almaz AZ-ES002, MMA 250A, pret, pareri

  • de

  Alegerea aparatului de sudura trebuie sa tina cont de modul de folosire la care doresti sa apelezi, doar pentru anumite ocazii, sau in mod profesionist, diferenta fiind semnificativa la raportul de putere dar si ca pret. Almaz AZ-ES002, MMA 250A este un transformator de curent ce sudeaza cu arc electric folosind electrozi acoperiti de MMA care acopera o utilizare destul de larga, fiind un model semiprofesionist, un aparat pe care il vei putea folosi atat in cadrul proiectelor personale mai simple sau cele mai complexe. In general daca aparatele de sudura profesioniste nu ofera posibilitatea mobilitatii, Almaz AZ-ES002, MMA 250A este un aparat invertor puternic si usor de transportat dintr-o locatie in alta. Ventilatorul de racire integrat asigura o durata mare de functionare. Acesta sudeaza cu arc electric MMA o gama larga de materiale. Acest aparat de sudura este un model din gama 2019, construit numai din materiale de calitate, din metal. 

 

      Aparatul Almaz AZ-ES002, MMA 250A poate fi folosit in lucrari de sudura care sa implice diverse tipuri de materiale, ca otel inoxidabil, titan, cupru sau derivate. Utilizatorul are posibilitatea sa aleaga tipul de sudura, cu arc electric (de tip MMA). Curentul produs de acest aparat este continuu si este fabricat cu tehnologia IGBT, ultima tehnologie in domeniul fabricarii invertoarelor pentru sudura. Aparatul de sudura – invertor ALMAZ 250A poate fi utilizat la capacitate maxima pana la 80% din timp. Pe langa aparat primesti o multime de accesorii care pot fi montate pentru a satisface modul de sudura ales. Poti folosi acest aparat pentru a suda cu succes folosind toate tipurile de electrozi inveliti, aplicat unei game diversificata de materiale precum otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu si cupru.

CARACTERISTICI TEHNICE:
– putere absorbita: 12,5 kVA;
– eficienta 90 %;
– ajustare curent de iesire: 20-250 A;

CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE:
– Ciclu sudare MMA (arc electric): 20% la 160 A / 60% la 97 A / 100% la 75 A
– Protectie termostatica la supratensiune si la subtensiune
– Stabilitate mare a curentului de sudura la fluctuatii ale tensiunii de alimentare
– Diametru electrod: 1,6 – 5 mm;

     Aparatul dispune de protectie certificata IP 21S, care atesta capacitatea acestuia de a opri functionarea in cazul problemelor de ordin tehnic sau suprasolicitare. Alimentarea se face la 220 V, curentul maxim furnizat de sudura fiind de aproximativ 20 – 250 A, ajustabil. Puterea absorbita este de 12,5 kVA cu o tensiune in gol de 48 V. Procesul de sudare nu necesita o incalzire anterioara a materialelor, un tip anume de material, duritate diferentiala, aparatul fiind capabil sa nu faca astfel de diferente in ceea ce priveste procesul de sudura. 

     Aparatul este livrat impreuna cu urmatoarele accesorii

– 1 clema cu cablu legare pamant 1.2m ;
– 1 clema cu cablu portelectrod 1.8m;
– 1 perie cu ciocanel pentru zgura;
– Masca de sudura simpla;
– Manual limba romana;
– Curea de transport.

Recomandare: 

     Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

      Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *