Masina de tocat carne electrica Fermax MGB-140, pret, pareri

  • de

    Masina de tocat carnea, electrica, Fermax MGB-140 este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de bucatarie completa care sa iti ofere ajutorul de care ai nevoie atunci cand gatesti. Acesta este dotat cu o multitudine de ustensile solide din inox alimentar si plastic dur, pentru o experienta a gatitului cat mai profesionista. Acest model cu configuraţie compactă de culoare alb/gri, iese de asemenea in evidenta prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la prepararea diferitelor alimente din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu comutator rotativ on/off impreuna cu schimbatorul de sens rotatie aparat cu functia Reverse, pozitionate pe carcasa motorului, cu control mecanic, indeplinesc functiile de: Tocare a fructelor si legumelor si tocare a alimentelor din carne.

    Utilizarea functiei Reverse este interzisa in timp ce masina de tocat carne este in functiune. Inainte de a folosi acesta functie, opriti aparatul si asteptati cel putin un minut pana cand motorul se va opri complet. Functia Reverse este folosita atunci cand aparatul este blocat cu resturi de carne cu tesut mai dur, care se pot prinde in cutitul tocatorului. Carcasa acestui model are si un comutator de conectare accesori cu functie de blocare la aparat. Controlul si functionarea acestui aparat este foarte simpla; Se conecteaza accesoriul cu functia dedicata la aparat si se apasa pe butonul de pornire. Cu functia de tocat carne, aparatul este un ajutor de nepretuit in bucataria noastra. Această interfaţă cu actionare clasica, oferă acces direct la functionarea masini de tocat in bune conditii si maxima securitate. Masina de tocat carne Fermax MGB-140 are o putere de aproximativ 1600 W cu 2 viteze, suficient pentru a executa numeroase operatiuni in conditii optime. Ca masuri de siguranta acest model a fost dotat cu o siguranta fuzibila care in caz de supraincarcare sarcina motor la un ciclu de folosire intens va intrerupe imediat alimentare cu energie electrica a aparatului. Cu acest model, vei putea pregati de exemplu 80 kg de carne pentru sarmale sau carnati, in doar o ora. Accesoriile puternice folosite pentru tocat carne din inox sunt: 3 X site de taiere: 3, 5, 7 mm ce ajuta la tocarea mai marunta sau mai groasa, in functie de preparat si un cutit din otel inoxidabil special conceput pentru o mai buna maruntire a carnii cu tesut dur.

    Fermax MGB-140 presează toate tipurile de fructe moi si zarzavaturi, transformându-le în suc şi piure, obtinand un suc proaspăt doar în câteva minute. Acest model detine o multitudine de functii pe care le indeplineste foarte bine prin intermediul accesoriilor numeroase cu care a fost dotata. Toate componetele acestui model sunt confectionate dintr-un otel inox alimentar si plastic, iar spalarea acestora se face numai manual la o temperatura a apei de 50°C. Datorita motorului din dotare, acest model este si silentios, nivelul de zgomot emis nu depaseste 80 dB. Acest aparat cu sistem anti-alunecare, avand greutatea de 4 Kg si dimensiunile de (W x D x H)cm: 46 x 19 x 24 ne va bucura inca de la prima folosire iar multitudinea de functii si accesorii ne va ajuta sa preparam mult mai usor orice fel de mancare.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *