Masina de tocat carne electrica Fermax MGB-081, review

  • de

      Masina de tocat carne electrica Fermax MGB-081 cu protectie blocare motor este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de bucatarie completa care sa iti ofere ajutorul de care ai nevoie atunci cand gatesti. Acesta este dotat cu o multitudine de ustensile solide din inox pentru o experienta a gatitului cat mai profesionista. Acest model cu configuraţie compactă de culoare argintiu metalizat, iese de asemenea in evidenta prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la prepararea diferitelor alimente din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu buton clasic rotund si variatorul de putere, pozitionate pe carcasa motorului, cu control mecanic, indeplinesc functiile de: Tocare a fructelor si legumelor; Tocare a alimentelor din carne. Te ajuta sa pregatesti bucatele traditionale de sarbatori, sarmale, chiftele, carnati si multe altele pe baza de carne tocata, avand accesorii dedicate, din inox. Masina electrica de tocat carne FERMAX 2 MGB-081  toaca rapid si usor carnea si legumele, printr-o simpla apasare de buton avand o suprafata antiaderenta.

     Masina de tocat electrica Fermax MGB-081 cu protectie blocare motor este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de bucatarie completa care sa iti ofere ajutorul de care ai nevoie atunci cand gatesti. Acesta este dotat cu o multitudine de ustensile solide din inox alimentar si plastic dur, pentru o experienta a gatitului cat mai profesionista. Acest model cu configuraţie compactă de culoare argintiu inox, iese de asemenea in evidenta prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la prepararea diferitelor alimente din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu buton clasic rotund si variatorul de putere, pozitionate pe carcasa motorului, cu control mecanic, indeplinesc functiile de: Tocare a fructelor si legumelor; Tocare a alimentelor din carne.

     Controlul si functionarea acestui aparat este foarte simpla; Se conecteaza accesoriul cu functia dedicata la aparat, se apasa pe butonul de pornire si se selecteaza una din cele 2 viteze potrivite pentru reteta pe care vrem sa o executam. Cu functia de tocat carne, aparatul este un ajutor de nepretuit in bucataria noastra; Are si alte functii, in afara de tocat carne, cum ar fi storcator pentru rosii si fructe moi, umplut carnati. Această interfaţă cu actionare clasica, oferă acces direct la functionarea masini de tocat in bune conditii si maxima securitate. Motorul este protejat de eventualele defectiuni prin cuplajul de siguranta. Atunci cand masina de tocat este supraincarcata, cuplajul de siguranta se distruge, iar motorul nu se arde. Aceasta piesa de siguranta este accesibila, inlocuindu-se foarte usor. Masina de tocat carne electrica Fermax MGB-081 cu camera de tocare din inox alimentar, are o putere de aproximativ 1600 W cu 2 viteze, suficient pentru a executa numeroase operatiuni in conditii optime. Cu acest model, vei putea pregati de exemplu 100 kg de carne/ h pentru sarmale sau carnati, in doar 60 de secunde. Accesoriile puternice folosite pentru tocat carne din inox sunt: 3 site de taiere : 3, 5, 7 mm ce ajuta la tocarea mai marunta sau mai groasa, in functie de preparat. Masina este prevazuta si cu un dispozitiv special pentru o curătarea usoară a ecranului de tocare.

    Fermax presează toate tipurile de fructe moi si zarzavaturi, transformându-le în suc şi piure, obtinand un suc proaspăt doar în câteva minute. Acest model detine o multitudine de functii pe care le indeplineste foarte bine prin intermediul accesoriilor numeroase cu care a fost dotat. Functionarea sa este una cat se poate de silentioasa, dar totusi in camera in care va functiona se va auzi destul de bine (aprox. 80 dB.). Cu ajutorul functiei Reverse, aparatul de tocat carne va inversa sensul de taiere, pentru deblocare atunci cand se blocheaza in carne. Apreciem foarte mult in cazul aparatului de taiat carne ca marea majoritate a accesoriilro sunt din inox, rezistent la coroziune sau chiar socuri tehnice, atunci cand mai scapi cate ceva pe jos. 

Masina de tocat carne electrica Fermax MGB-081,1600W, 100Kg/Ora, 220V

    Toate componetele acestui model sunt confectionate dintr-un plastic dur foarte rezistent si otel inox alimentar, iar spalarea acestora se face atat manual cat si la masina de spalat vase. Acest aparat cu sistem anti-alunecare, avand greutatea de 4 Kg si dimensiunile compacte ne va bucura inca de la prima folosire iar multitudinea de functii si accesorii ne va ajuta sa preparam mult mai usor orice fel de mancare. 

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

      Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *