Review: Ochelari de soare unisex Polarizen S18243 C1 BLACK

     Sa porti o pereche de ochelari de soare devine din ce in ce mai popular in sezonul cald deoarece e normal sa ne protejam de soare in orice sezon. La pretul cel mai bun din an, ochelarii de soare unisex Polarizen S18243 C1 BLACK sunt o alegere perfecta in orice sezon. Pe langa statutul de accesoriu, o pereche de ochelari ca cei de la Polarizen S18243 C1 BLACK, ofera o serie de beneficii pentru ochii tai. Lentilele proprii reduc din stralucirea luminii, ceea ce contribuie la o vedere mai buna in timp. Ochelarii de soare unisex Polarizen S18243 C1 BLACK au un format cu rame rotunde si indraznete vor atrage cu siguranta privirile celor din jur. Acest model este unisex, deci poate fi purtat atat de barbati cat si femei. Lentilele beneficiaza de un strat polarizat ce ofera o mai buna vizibilitate si un contrast mai bun, reducand oboseala ochilor si asigurand diminuarea ebluisarii. Acestia compenseaza foarte bine si la capitolul intemperii ale vremii, oferind protectie anti-vant, praf si frig. 

Ochelari de soare unisex Polarizen S18243 C1 BLACK

    Dupa cum am mentinat si anterior, purtarea ochelarilor de soare ne ajuta sa ne protejam de soare si de radiatiile sale UV. Asa cum si pielea noastra trebuie sa fie protejata de soare ochii nostri trebuie sa fie protejati. Aceasta protectie este necesara datorita faptului ca radiata solara are consecinte fatale pentru cornee si retina noastra. Ochelari de soare unisex Polarizen S18243 C1 BLACK sunt cea mai buna alegere daca iti doresti un model cu certificat „polarizen” avand un pret accesibil. Cunoastem problema achizitiei de ochelari online, deoarece nu ii poti proba inainte de ai cumpara. Daca vrei sa iti faci o idee mai exacta la felul cum se vor vedea in functie de forma fetei, urmatorul ghid iti poate fi de folos.

 

  Ochelarii de soare unisex Polarizen S18243 C1 BLACK sunt un produs original, certificat cu sigla producatorului Polaroid. Impreuna cu acestia primesti si un certificat de garantie cu codul producatorului care atesta originalitatea sa. Imi plac de acestia, deoarece sunt compacti, nu ocupa spatiu mult iar ramele par rezistente la prima vedere. Ramane acum sa ii trecem prin testul timpului sa vedem cum se descurca dupa mai mult timp. Deasemenea par comozi la prima vedere, chiar si atunci cand ii porti mai mult timp pe ochii, datorita greutatii foarte mici. 

      Dimensiunile ochelarilor sunt cele standard, nu exista mai multe dimensiuni, modelul de fata fiind unul standard avand urmatoarele caracteristici: punte nazala 21 mm, lungime brate 154 mm, 48 mm latime lentile, garantia standard fiind de 24 de luni de zile. 

Recomandare:

         Daca ai de gand sa investesti ceva bani in protejarea ochilor tai in fata unei lumini mai puternice iti recomand ochelari Polarizen S18243 C1 BLACK, totul la un pret aceptabil: Verifica oferta pret

         Ii poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, oferta la care consider ca sunt un best buy al momentului: Verifica pret actualizat

Ochelari de soare unisex Polarizen S18243 C1 BLACK