Saltea Superortopedica Diamond Red Best Sleep, pret, specificatii design

     Daca o saltea este prea veche, sau nu corespunde standardelor de calitate mai devreme sau mai tarziu vor aparea probleme cum ar fi: insomnie, iritabilitate, lipsa concentrarii, rasucire si agitatie in pat, dureri ale coloanei vertebrale, ale zonei lombare si gatului. Iar pe fata se vor vedea rezultatele privarii de somn, astfel se vor forma riduri in jurul ochilor si va veti trezi dupa o noapte agitata fara sa va simti revigorati si odihniti. Alegerea saltelei este foarte importanta, pentru ca fiecare avem nevoi diferite in timpul somnului. Nu exista o saltea ideala pentru toata lumea, dar exista salteaua ideala pentru fiecare in parte. O atentie deosebita trebuie acordata alegerii saltelelor speciale pentru persoanele care sufera de boli ale coloanei vertebrale. Salteaua Superortopedica Diamond Red Best Sleep de culoare alb este o saltea ortopedia cu grosimea totala de 18 cm (+/- 1 cm). Acest tip de saltea promite ca de acum timpul petrecut in patul de acasa va avea un alt regim, oferind tot confortul necesar odihnei, constructia ei fiind de nepretuit atunci cand vine vorba de calitate si in acelasi timp functionalitate. S-au dus zilele in care odata trezit, ai fi putut spune ca esti mai obosit decat atunci cand te-ai dus la culcare, aceasta oferind o insertie perfecta de confort si design, totul datorita priceperii si maestriei cu care sunt imbinate materiale de calitate. Salteaua ortopedica Diamond Red, de fermitate ridicata, este realizata pentru a oferi sustinere corpului tau. Salteaua Diamond Red nu permite mijlocului corpului sa se lase in jos, asa cum se intampla in cazul saltelelor mai moi.

Saltea Ortopedica Best Sleep,diamond Red, Doubleside,aerisire 3d Air 80x190 cm

     Salteaua are manere laterale pentru a putea fi ridicata, intoarsa si aranjata cu usurinta pe pat. Banda perimetrala 3D de pe marginea saltelei ce urmareste tot conturul saltelei, are rolul de a permite o aerisire interna constanta dar si de a proteja salteaua de bacterii si mucegai. Aerul trece prin banda, salteaua fiind ventilata total in profunzime datorita structuri celulare a nucleelor, salteaua ramanand tot timpul uscata. Astfel umezeala acumulata in timpul somnului va fi ventilata si eliminata rapid si eficient datorita miscari corpului omenesc. Salteaua Diamond Red Best Sleep are o husa realizata dintr-un material textil, extrem de placut la atingere. Acest material de pe ambele fete ale saltelei, la partea inferioara este realizat dintr-o combinatie de 36% bumbac, plus 64% poliester, avand dublura din polipropilena netesuta. Iar partea superioara a husei este din poliester 100% ce permit o aerisire excelenta, oferind si o senzatie sporita de confort. Astfel salteaua se pastreaza uscata prevenind aparitia transpiratiei, caldurii si umiditatii mai ales in zilele caniculare de vara. Ambele fete ale saltelei au o textura extrem de moale pe piele si nu produc iritatii sau alergii cutanate. Husa de acoperire lavabila in apa de 30°C, se poate detasa usor pe cele 4 laturi, avand un fermoar perimetral din plastic.

    Structura saltelei este compusa din 3 nuclee: Nucleul din partea superioara a saltelei este de tip spuma poliuretanica cu memorie de inalta elasticitate. Nucleul din partea inferioara a saltelei este de tip spuma poliuretanica moale cu densitatea de 30 kg/mc. Aceste 2 straturi simetrice se muleaza pe corp eliminand punctele de presiune in timpul somnului pentru a relaxa muschii si a asigura o circulatie sangvina sanatoasa. Stratul de baza al saltelei superortopedica Diamond Red Best Sleep corespunde standardului oeko – tex standard 100 avand grosimea de 18 cm.

       Structura specială “Multi-Pixel Pocket” elimina efectul de “balans”, intrucat utilizatorul este mai intai “imbratisat” in mod pacut si delicat, datorita arcurilor inalte si moi, în timp ce arcurile scurte si rigide ii oferă suport si fermitate. Stratul superioara a saltelei este fabricata din tesatura rezistenta sisal, sisal hemp tratata anti-acarieni sisal, sisal hemp anti-microbi – husa tricot, matlasara. Stratul se muleaza pe corp eliminand punctele de presiune in timpul somnului pentru a relaxa muschii si a asigura o circulatie sangvina sanatoasa.Saltea Ortopedica Best Sleep,diamond Red, Doubleside,aerisire 3d Air 80x190 cm Salteaua are si un efect de fresh cu o senzatie de prospetime. Aceasta saltea a fost creata pentru a fi folosita de o singura persoana. Structura saltelei are beneficii anatomice excelente pentru circulatie si pentru coloana vertebrala. Acest material reduce punctele de presiune, imbunatateste fluxul de trafic si permite coloanei vertebrale si a articulatiilor sa se odihneasca intr-un mod natural, fara stres si tensiune musculara. Coloana este intotdeauna corectata si prin urmare acest model este excelent pentru cei care sufera de scolioza, hernie, col uterin si sciatica.     Este o saltea cu nivel de fermitate soft 2,5 din 5 folosita cu suprafata cu memorie si de 3,5 din 5 pe suprafata mai dura, ce poate suporta o greutate maxima de 100 Kg. Salteaua este recomandata pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral si pe stomac. Acest model are dimensiunile de (l, L, H)cm: 80 x 190 x 18 dar exista si alte marimi standard specifice paturilor din comert. Salteaua poate fi utilizata pe ambele fete. Acest model reprezinta o investitie pentru mai multi ani, iar calitatile sale o recomanda sa se pastreze cat mai mult timp fara sa se deformeze. Acest tip de saltea se curata frecvent numai cu aspiratorul, iar cand se schimba lenjeria, este recomandat ca si salteaua sa fie lasata sa respire, intr-o camera aerisita. 

Recomandare:

     Este optiune interesanta pentru tine si familia, un model care indeplineste toate atuurile astfel incat sa reprezinte o alegere perfecta: Verifica oferta pret

     Zilele acestea acest model de saltea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

     Primesti garantie 60 luni daca o comanzi de aici

Saltea Ortopedica Best Sleep,diamond Red, Doubleside,aerisire 3d Air 80x190 cm