Birou Illia White Leaves, pret, specificatii design (review)

  • de

    Cei de la Mingitav au o oferta de Black Friday foarte buna pentru mobilierul de birou avand numeroase piese de-a dreptul excelente destinate pentru locuinta proprie. Dintre acestea vom pune astazi in evidenta calitatile biroului Illia White Leaves. Mi-a plăcut foarte mult acest birou, iar odata ce a fost livrat am primit si confirmarea, arata bine, este confortabil prin forma sa, avand suficient loc pe masa pentru laptop, un monitor extern sau o imprimanta. Culoarea in nuanta „alb” este una excelenta daca doresti sa mentii un spatiu aerisit prietenos cu celelalte obiecte de mobilier si usor de incadrat. 

Birou Illia White Leaves

   Constructia este una simpla, dar rezistenta, nu apar elemente care sa impresioneze, totul fiind gandit doar din punct de vedere functional, la un pret cat mai mic de achizitie. Materialele de constructie sunt dintre cele mai variate, ce includ atat PAL, otel vopsit pentruc adrul central, cu pulbere in camp electrostatic.

     Biroul de calculator Illia White Leaves reprezinta un accesoriu simplu, dar si util atunci cand lucrezi in fata laptopului sau sistemului tip desktop. Ofera un spatiu adecvat si pentru depozitarea lucrurilor in spatiul pentru depozitare adiacent de sub blat, pe toata lungimea sa. Acesta masoara in dimensiuni L x l x H: 96 x 51 x 75 cm, fiind usor de mutat dintr-o camera in alta, greutatea sa fiind de 19 Kg. Blatul superior de constructie PAL melaminat  are o grosime de 16 mm, suficient de buna pentru a sustine sarcini de pana la 25 Kg. Blatul este unul foarte gros si tratat cu un lac special care ii confera un luciu si rezistenta sporita la zgarieturi. Aici e si zona care va fi supusa de cele mai multe ori uzului, asa ca acest tratament al lemnului va limita din efectul utilizarii. cele doua suporturi laterale de sustinere blat, sunt prevazute cu picioruse din plastic pentru a nu zgaria parchetul. 

Birou Illia White Leaves

    Sunt multumita de alegerea facuta, noul birou Illia White Leaves arata extraordinar, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. Singura obiectie pe care o am asupra sa e ca se putea prevede si cu un raft pentru depozitare de dimensiuni mic, astfel incat sa nu mai tin mouse-ul pe masa, incarcatorul de telefon si alte accesorii de scris, dar se poate trece cu vederea, daca luam in considerare pretul atractiv la care poate fi achizitionat. Comanda a venit relativ repede, partea cea mai grea fiind legata de montaj, unde a fost nevoie de o sedinta de familie pentru a imbina piesele de mobilier asa cum era specificat si in cartea cu instructiunile de montaj. O alta recomandare ar fi sa nu te apuci sa il demontezi de multe ori, si apoi monta la loc, deoarece imbinarile nu sunt unele facute sa reziste la nenumarate miscari de genul acesta.

Recomandare:

     Consider ca este o solutie perfecta daca doresti sa ai o masa de lucru numai a ta, pe care sa te bazezi in serile lungi de lucru, pana mai tarziu, alegerea fiind una accesibila si ca pret: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

Birou Illia White Leaves

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *