Scaun suspendabil Carousel Black, pret, specificatii design (review)

     Scaunele suspendabile de exterior sunt fabuloase, distractive promovand un spirit liber ce doreste sa simta din nou emotia copilariei. Acestea pot fi instalate oriunde, pe balcon sau in gradina casei tale, fiind parte din acel colt al casei unde doresti sa te retragi la final de zi pentru a te relaxa. Scaunul suspendabil Carousel Black este o solutie excelenta pentru relaxarea ta si a familiei tale undeva la curte, departe de agitatia cotidiana, un balansoar din familia Maison Mex care sa te faca sa uiti de probleme si sa te poarte cu gandul in alte locuri mai bune, alaturi de caldura familiei tale. Daca cauti sa iti mobiliezi gradina sau balconul, cu un minim de efor, atunci alegerea acestui scaun suspendabil este o modalitate perfecta de a transforma rapid spatiul preferat intr-o oaza moderna. Potentialul de stil pe care il ofera scaunul suspendabil Carousel Black este unul nelimitat, deoarece pentru a-l face mai confortabil si a-l personaliza conform nevoilor tale, poti folosi suplimentar perne si paturi colorate pentru a crea astfel un colt confortabil unde sa citesti lectura preferata sau sa savurezi cafeaua la prima ora a diminetii. Poti adauga si plante sau chiar un lampdadar inalt care sa te ajute sa il faci confortabil si util chiar si pe timp de noapte. 

Scaun suspendabil Carousel Black - Vivre.ro

Scaun suspendabil Carousel Black, utilizare:

      Indiferent de varsta Carousel Black este un balansoar solid capabil sa suporta si sarcini mai mari, astfe ca uneor chiar si adultii pot retraii bucuria copilariei si sa se bucure de momente de relaxare inedite. Greutatea maxima suportata de acesta este de 100 Kg, spatiu din zona de sezut fiind in asa fel gandit incat sa ofere un confort sporit. La capatul zonei de prindere se gaseste un arc, ce ofera un grad de libertate de cativa centimetru pentru a se reconfigura inaltimea in functie de greutatea persoanei in cauza. Suportul rotund care se continua la baza acestuia ofera o rezistenta sporita indiferent de suprafata unde urmeaza a fi utilizat, distribuind in egala masura greutatea utilizatorilor.

Carousel Black, ideal pentru orice spatiu

     Indiferent de dimensiunea gradinii tale, sau spatiul alocat pentru balconul apartamentului, acest scaun suspendabil de la Carousel Black va fi completarea perfecta. Daca gradina ta este mica sau ai un balcon, atunci vei dori sa maximizezi utilizarea spatiului faraă a-l face sa se simta aglomerat. Scaunul suspendabil  Carousel Black are un format compact ceea ce il face o alegere perfecta in ambele cazuri. Recomand sa instalezi scaunul intr-un colt pentru a ocupa un spatiu cat mai mic din cel disponibil si util. 

    Balansoarul este construit pe un suport din aluminiu solid, iar canapeaua este dotata cu tapiterie din burete de culoarea maro atat pentru sezut cat si pentru spatar. Structura canapelei este din ratan sittetic, un material rezistent la intemperii marcate de un soare puternic sau umezeala de la ploaie. Acesta poate fi folosit atat la exterior, cum ar fi o gradina sau in zona de balcon sau terasa. Pentru o incadrare corecta in spatiul de locuinta va trebui sa tii cont si de dimensiunile acestuia: 130 x 100 x 200 cm (lungime x latime x inaltime).

Recomandare:

       Un produs bun raportat la pretul de achizitionare si in acelasi timp o alege inteligenta pentru petrecerea timpului liber cu familia: Verifica oferta pret

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Scaun suspendabil Carousel Black - Vivre.ro