Uscator de rufe cu pompa de caldura Star-Light DPV-915A++, review

  • de

    Un uscator cu pompa de caldura poate fi solutia cea mai buna atunci cand vremea de afara se raceste iar rufele stau chiar si cu zilele pe franghie pana se usuca complet. Un uscator cu pompa de caldura ofera o eficienta mult mai buna energetica, chiar si cu 50 % in comparatie cu solutiile clasice intalnite la vechea generatie, astfel ca factura la curent nu este incarcata si mai mult, atunci cand il folosesti. Star-Light DPV-915A++ este un astfel de model, pe care il recomand deoarece face parte din noua generatie 2021, are o capacitate de inarcare suficient de mare de pana la 9 Kg, iar programele de spalare, 15 la numar sunt destul de variate. Fiind un model cu pompa de caldura, acesta nu evacueaza arerul cald de la interior, acesta fiind refolosit de mai multe ori pana se raceste. Circuitul de functionare cu pompa de caldura este astfel inchis, ceea ce ofera o eficienta mult mai buna din punct de vedere al consumului energetic. in momentul cand aerul fierbinte este racit cu ajutorul schimbatorului de caldura, acesta capteaza energia termica a aerului, refolosind-o pentru a-l incalzi din nou.

Uscator de rufe cu pompa de caldura Star-Light DPV-915A++, 9 kg, 15 Programe, Display LED, Clasa A++, Alb

   In comparatie cu vechea generatie, uscatorul de rufe cu pompa de caldura Star-Light DPV-915A++ are un design imbunatatit, panoul de comanda fiind mult mai bine asezat in spatiu, pe o latura usor oblica, pentru accesibilitate. Vedem ca si accesul la interior este facilitate prin zona din fata cu ajutorul unui hublou de dimensiuni mai mari, dar fara a influenta astfel cu mult dimensiunile generale ale aparatului, pentru ramane la fel de compact ca inainte. Star-Light DPV-915A++ complet de culoare alb, ofera un contrast modern prin pozitionarea hubloului din material sticla neagra cu deschidere spre dreapta, in partea centrala din fata. Iti va fi usor sa urmaresti intreg procesul de uscare, deoarece cuva beneficiaza de sistem iluminare la interior. Uscatorul masoara in dimensiuni 60,9 cm adancime, 59,6 cm latime si 84,5 cm inaltime, avand o greutate de 45,4 Kg. 

    Panoul de comanda ofera acces rapid la functiile de program, selectia gradului de umezire al rufelor si durata de program. De aici poti selecta pana la 15 programe, optiunea de alegere fiind dependenta de miscarea rotativa a selectorului central. Pe langa acesta regasim si un display generos care te pune la curent ci toate optiunile active, timp alocat procesului de iscare si alti parametrii stabiliti in acest proces. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de uscare. Programul de uscare este posibil sa fie schimbat dupa inceperea programului. Pentru a realiza acest lucru comutam masina in modul Pauza in timpul unui program de uscare, apasand butonul “Pornire/Pauza” iar pe display un indicator ne va indica etapa in care a ajuns ciclul de uscare. De asemenea, cand usa de serviciu este gata să fie deschisa, un indicator va semnaliza permitand sa scoatem sau sa adaugam rufe in masina. In plus putem face eventuale modificari ale functiilor auxiliare, ale temperaturii si a vitezei de centrifugare, daca este necesar.

       Programul Child Lock permite blocarea comenzilor masini pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce uscatorul este in functiune. Copiii se pot juca langa masina, fara ca sa fie supravegheati permanent. Senzorii speciali permit maşinii de uscat rufe să măsoare umiditatea reziduală din haine şi să se oprească automat la atingerea nivelul corespunzător. Optiunea de pornire „Start Intarziat” iti permite sa setezi o anumita ora de pornire intarziata, pentru a usca rufe chiar si atunci cand esti plecat de acasa, in deplina siguranta. Optiunea de selectie a gradului de umiditate din rufe, poate fi selectat cu ajutorul optiunii se selectie „Nivel de uscare”. Pentru haine mai moi si usor de calcat iti recomand sa pastrezi un grad de umiditate mai ridicat pentru acestea. Astfel se pot calca rufe mult mai usor, implicand un nivel de efort minim din partea ta. Optiunea de semnalizare cu indicator „curatare filtru scame” si „rezervor colectare apa plin” te vor anunta cand trebuie sa intervii pentru inlaturarea apei rezultate din procesul de uscare sau scamele care sunt prinse in dispozitivul de tip filtru. Odata pornit acest proces de uscare, cuva va executa miscari simetrice in ambele sensuri, pentru a asigura o uscare eficienta pe toate suprafetele. 

      Pentru a beneficia de capacitate extinsa la uscare, peretii de interior au fost optimizati pentru a fi cat mai subtiri, astfel incat sa ai spatiu suficient pentru depozitare la interior. Peretii beneficiaza de un strat de izolatie corespunzatoare ce pastreaza caldura la interior si elimina din vibratiile specifice procesului de uscare in sine. In astfel de cazuri, uscatoarele cu pompa de caldura folosesc un motor Inverter ce asigura o functionare ultra-silentioasa dar si o durabilitate in functionare extinsa. Acest motor invertor dinamic are posibilitatea reglari turatiei in limite largi eliminand socul mecanic si de curent la pornire, concomitent cu asigurarea unui cuplu de pornire suficient de mare. Aceasta tehnologie da posibilitatea frânării rapide a motorului cu importante economii de energie electrică avand o protecţie suplimentară a motorului (termică, la sub şi supratensiune, punere la pământ, scurtcircuit, calare rotor etc). Motorul este proiectat tehnologic pentru a beneficia de o durabilitate maxima in utilizare, avand fiabilitate extinsa de mai multi ani de zile. 

     Sistemul pompei de caldura, genereaza aer fierbinte ce usuca rufele prin condensare, unde apa reziduala din rufe este transformata in abur care este colectat si transformat din nou in condens colectat intr-un recipient de colectare special plasat pe uscător. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient energetic in procesul de uscare a rufelor, comparativ cu modelele conventionale. Prin intermediul acestui sistem, temperatura aerului din interiorul tamburului este considerabil redusa fata de uscatoarele conventionale si cel mai important aspect, consuma cantitati minime de energie. Pompa de caldura permite conservarea aerului cald si recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperatura redusa, astfel te vei bucura de culorile vii ale hainelor tale mai mult timp. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient in procesul de uscare, comparativ cu modelele conventionale. Acest aparat de uscat iti da posibilitatea sa usuci rufele la o temperatura scazuta prin ajustarea timpului de uscare in intervale de cate 10 minute, protejand astfel tesatura hainelor delicate. Deasemenea nivelul de umiditate prezent in testaura poate fi reglat prin alegerea unei trepte citita de senzorii interni pentru un rezultat pe masura asteptarilor tale.

     Programele de uscare, 15 la numar, iti pun la dispozitie urmatoarele optiuni de operare al dispozitivului StarLight: uscare cu procedeu ant-sifonare – rufele pastreaza un grad de umiditate optim iar miscarile cuvei in stanga si dreapta sunt mai line pentru a preintampina formarea de cute, uscare rapida – permite uscarea intr-un timp scurt a rufelor, aceasta optiune folosind toate resursele tehnice la capacitate maxima a masinii de tip uscator. Ai deasemenea optiuni de uscare in functie de tipul de material, bumbac, jeans, haine sport (mai mult recomandat pentru sintetice) sport, camasi bluze si sintetice standard.  Baby Care este un program special adaptat pentru uscarea hainelor copiilor mici. Stim bine ca este important ca acele bacterii si acarieni sa fie distruse eficeint, pentru ca nu vrem ca cei mici sa sufere din cauza lor. Ca durata, programul rapid pentru camasi duraza aproximativ 20 d eminute iar cel express 34 de minute. Durata poate fi ajustata in functie de gradul de uscare, si tipul de tesaturi care sunt uscate la interior. Hainele groase se usuca mai greu in timp ce tricourile din bumbac se vor usca mai repede. 

     Avem de-a face cu o masina de uscat rufe economica si din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++, cu un consum minim datotita motorului de tip Inverter. Acesta totusi poate varia daca setam un grad de uscare mai ridicat sau in functie de cantitatea de rufe pe care o plasam la interior pentru uscare. Acest consum a fost calculat pe baza a 160 de cicluri de uscare in programul standard de bumbac cu umplere totala si partiala cu functionare la modul economic. Economisești vizibil cu fiecare factură! Circuitul închis cu pompa de caldură este cel mai eficient în procesul de uscare, comparativ cu modelele convenționale. Hainele tale își vor păstra culorile vii mai mult timp datorită procesului de uscare la temperatură redusă.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de uscat performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti 2 ani cu posibilitate de extindere, daca il comanzi de aici

 

Uscator de rufe cu pompa de caldura Star-Light DPV-915A++, 9 kg, 15 Programe, Display LED, Clasa A++, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *