Scaun birou Kring Lear Plus, pret, specificatii design (review)

    Scaunele ergonomice sunt o componenta de baza pentru intregul spatiu de lucru, afectand in mod direct modul in care lucram, iar un scaun foarte confortabil si adaptat muncii de birou, poate face o mare diferenta intre cum vei interactiona cu ceilalti oameni din mediul profesional. Pentru o mai buna utilizare a timpului petrecut la munca si pentru a-ti mentine corpul sanatos, cele mai bune scaune vor fi acelea care iti vor imbunatati postura, vor incuraja circulatia sangelui in organism si vor asigura un grad ridicat de stabilitate. Kring Lear Plus este o alternativa buna la un pret accesibil pentru cei ce doresc un scaun modern care sa se dovedeasca rezistent in timp. mecanismul hidraulic interior permite reglarea pe inaltime a sezutului pentru o pozitie corecta si ergonomica in timpul folosirii. Kring Lear Plus este un scaun de birou excelent pentru acasa sau la birou, comod, practic si apreciat de toti cei care l-au incercat deja. 

Scaun birou Kring Lear Plus, PU, Maro

      Sezutul si spatarul urmaresc aceeasi matrita de design fiind prevazut cu burete tapitat din piele ecologica de buna calitate. De asemenea, ergomonia acestuia ajuta coloana sa stea in forma potrivita, in acest fel evitand problemele de sanatate. Spatarul acestui model este lat si ondulat, asigurand o pozitie confortabila coloanei vertebrale. Acesta este acoperit cu un burete de strat subtire, peste care se regaseste apoi un material din piele ecologica. Manerele din metal asigura un suport foarte bun pentru brate, atunci cand acestea sunt in repaus. Aceste brate au un format fix, deci nu pot fi ajustate pe inaltime pentru a fi personalizate ca orientare.

      Sezutul scaunului este reglabil pe inaltime iar spatarul are un sistem de reglare si blocare a unghiului de inclinare pentru mai multa stabilitate si control. Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Scaunul Kring Lear Plus este dotat cu mecanisme pentru reglarea pe inaltime si pentru inclinarea spatarului, functii care permit utilizatorului sa aleaga pozitia cea mai confortabila pentru utilizarea indelungata. Acesta se roteste in regim 360 de grade.

     Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 13.5 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 130 Kg. Rotile pentru deplasare au un format moale ce permit deplasarea usoara a acestuia, il face sa fie silentios si actioneaza si ca element antiderapant. Astfel vei fi in siguranta si in cazul unei utilizari pe parchet sai ghezie, iar la mutarea acestuia dintr-o locatie in alta nu va generat zgomot neplacut. Poate fi achizitionat in diverse variante de culoare: pe negru, maro sau gri.

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Lear Plus este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

Scaun birou Kring Lear Plus, PU, Maro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *