Televizor Smart Tech SMT32S10HC4U2G1, pret, specificatii tehnice

  • de

      Smart Tech SMT32S10HC4U2G1 este un televizor ideal ca dimensiune, care beneficiaza de interfata Smart cu sistem operare Android, un model disponibil pentru a fi achizitionat la un pret destul de accesibil. Ca o comparatie fata de alte televizoare smart, cei de la Smart Tech reusesc sa integreze acest sistem de operare Android pe un ecran HD de 80 cm, care este mult mai ofertant la partea de custumizare si numar de aplicatii. Astea inseamna mai multe resurse disponibile, eficienta in ceea ce priveste rapiditatea actiunilor utilizator si un timp de raspuns bun la stimuli. Continutul poate fi accesat rapid, fara interferente, experienta unica fiind una excelenta, in privinta vitezei de reactie si a imaginilor transmise. Sunt disponibile aproape 3 milioane de aplicatii ce vor extinde la maxim capabilitatile sale. Smart Tech SMT32S10HC4U2G1 face parte din gama 2021, astfel ca sunt premise ca vom intalni si sisteme de procesare imagine la standarde actuale, ce il fac sa para si mai atractiv.

Televizor Smart Tech SMT32S10HC4U2G1, 80 cm, Smart Android, LED, HD, Clasa F

        Sistemul de operare Android care sta la baza interfetei smart ruleaza chiar neasteptat de bine pe aceasta platforma, la care participa un procesor cu 4 nuclee de tip Quad Core, pentru asigurarea continuitatii fluxului de date in mod rapid. Accesul se face aproape instantaneu, zona de trasfer de la televizorul clasic in interfata smart facandu-se cu ajutorul telecomanzii din dotare. Interfata Smart este punctul de atractie a oricarei persoane ce doreste sa fie la curent cu noutatile de tehnologie si sa fie conectat la tot ce se intampla in online, retele sociale, web browsing si video streaming. Pe langa browserul nativ, aplicatii de citire mail si comunicare, modelul de fata suporta si continut video premium folosind YouTube, Netflix sau HBO Go. Iar daca ai configurat un cont de Google, poti descarca si alte aplicatii smart din managerul de aplicatii Google Play. Singura limitare ar fi spatiul de stocare ramas liber. Modul de operare fluent este datorat procesorului Quad Core, tactat la frecventa de 1.5 Ghz, iar stocarea se face pe o memorie de 8 Gb.

      Designul simplu si modern al noului televizor LED Smart Tech SMT32S10HC4U2G1 il va face sa fie imediat remarcat in interiorul casei tale, un dispozitiv multimedia care Slim care poseda o rama ingusta de culoare neagra care inconjoara tot ecranul fara sa ocupe spatiu important din suprafata sa. Suportul central ii ofera acestuia o stabilitate buna indiferent de suprafata, fiind pozitionat chiar la baza sa, in partea de mijloc. Telecomanda accesoriul de care se bucura oricare televizor, are un aspect minimalist, comun cu ceea ce stim pe majoritatea modelelor. Aceasta include si un set de butoane de tip scurtatura ce actioneaza pornirea principalelor aplicatii de streaming online din interfata Smart, printre care si Netflix. Televizorul poate fi controlat usor de la distanta si cu ajutorul asistentului inteligent Google. Poti face cautari pe internet sau porni diverse aplicatii rapid, folosind comanda vocala specifica. 

      Ecranul de 80 cm ofera o buna perspectiva a culorilor, imaginile sunt clare, bine definite sub aspect contrast si cromatica, chiar si in cazul in care il privesti din unghi.  Alte detalii mai amanuntite care fac referire la calitatea transmisiei sunt contrastul nativ de 3000:1, timpul de raspuns de 6.5 ms, si luminozitatea de 200 cd/mp. Unghiul de vizibilitate este foarte bun chiar si in conditii de luminozitate mare. Fluxul continuu al imaginilor va fi influentat si de aspectul timpului de raspuns, 8.5 ms, fiind o valoare destul de buna in conditiile in care doresti sa ai parte de imagini care sa se succeada rapid, si sa nu iei in calcul astfel pierdere de informatie. Ecranul LED este capabil sa scoata in evidenta detalii remarcabile la o claritate excelenta, pana la un unghi maxim de 180 de grade. In plus aceste specificatii pot fi personalizate in functie de preferinte din maniul setari al televizorului. Aici poti regla luminozitatea, contrastul, saturatia, etc. Exista si anumite modele standard pe care le poti aplica in functie de enenimentul transmis: Film, Sport, muzica, etc.

       Tunnerul de tip DVB-T/C permite receptia tuturor posturilor din analogic si digital, respectand standardele europene de receptie in viguare. Acesta poate fi folosit si ca o alternativa perfecta in cazul unui monitor, conectat la un laptop sau unitate PC pentru a urmari filme si seriale online si de ce nu pentru a te juca jocuri impreuna cu prietenii. Cantareste 3,9 Kg, consumul mediu inregistrat fiind de aproximativ 29 kWh /1000 de ore, fiind incadrat in clasa energetica F.

Televizor Smart Tech SMT32S10HC4U2G1, 80 cm, Smart Android, LED, HD, Clasa F

      Pe partea audio televizorul incorporeaza un sistem audio stereo format din doua difuzoare de 2 x 8 W care ofera un sunet clar fara distorsiuni de cea mai buna calitate. Dolby Digital Plus este o tehnologie audio avansata de sunet surround, brevata de Dolby, care va ofera un sunet in stil cinematografic. 

      Televizorul Smart Tech SMT32S10HC4U2G1 este deasemenea dotat cu un player media incorporat care poate reda continut multimedia: muzica, filme si poze. Pe partea de conexiuni acesta este dotat cu 3 porturi HDMI, iesire audio, slot CI+, 2 porturi USB 2.0, 1 x RF, jack pentru casti si cablu coaxial. Slotul CI+ este si el prezent. Conectarea la internet se va putea atat prin wireless, acest adaptor avand standardul W-Fi 802.11 ac. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. 

    Smart Tech SMT32S10HC4U2G1 se dovedeste a fi un model reusit, cu o imagine de calitate care se adreseaza utilizatorilor obisnuiti fara pretentii exagerate, ce poate fi achizitionat la un pret accesibil. 

Recomandare:    

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

Televizor Smart Tech SMT32S10HC4U2G1, 80 cm, Smart Android, LED, HD, Clasa F

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *