Lenjerie de pat King Ranforce Colin, pret, specificatii design

   O lenjerie inedita care puncteaza si pe zona de confort dar cea de design este modelul King Ranforce Colin. Te simti ca un rege care a poposit in locul de odihna, placut, relaxant si cel mai important care sa iti confere liniste pe tot parcursul noptii. King Ranforce Colin este o lenjerie de pat care te ademeneste de la prima interactiune cu ea, un model care beneficiaza de un design cu imprimeu oriental, ideal pentru a conferi o nota de eleganta si rafinament oricarui dormitor. Pernele la fel si celelalte piese care fac parte din componenta acesteia respecta aceleasi reguli de culori si design, fiind mentionate astfel pentru a face sa te simti bine la propriu.

Lenjerie de pat King Ranforce Colin

    King Ranforce Colin este potrivita pentru a deservi unui pat de doua persoane, avand o structura din tesatura lucioasa cu aspect sanforizat cu protectie antibacteriana, oriental, in nuante calde. In functie de designul camerei tale, oricare din aceste modele se va potrivi perfect cu ideile tale de design, oferind in acelasi timp calitate de confort pentru un somn odihnitor. Somnul odihnitor este esential pentru a te bucura de o zi plina de realizari. Lenjeria pe care o alegi poate face diferenta in ceea ce priveste nivelul tau de confort si abilitatea de a dormi profund pe toata durata noptii. Cearsaful de pilota are un sistem de inchidere cu nasturi. Fetele de perna au sistem de inchidere tip plic si acelasi model ca cearsaful de pilota.

   Textura materialului se simte bine la atingere, materialul este fin, nu este scortos si se aseaza astfel bine si pe pat. Acest set este completat alaturi de lenjeria principala pentru pat de 1 husa pentru pilota, 2 huse pentru perne si cearsaful pentru pat, in total 4 piese. Dimensiunile acestor piese sunt urmatoarele: cearsaf: 240 x 260 cm, 1 cearsaf de pilota cu dimensiunile 200 x 220 cm si 2 fete de perne, fiecare cu dimensiunile 50 x 70 cm.Toate aceste piese pot fi spalate cu usurinta la masina automata la o temperatura de 40°C, fara ca materialul sa isi piarda din textura initiala sau din culoare. 

Aceasta lenjerie de pat, King Ranforce Colin, este excelenta pentru dormitoarele moderne, personalizate in stilul propriu, care sa ofere un loc intim pentru un somn adanc si odihnitor. Pretul este un alt avantaj pe care trebuie sa il iei in considerare, cu o constructie din material de calitate si culori cat se poate de interesante. 

Recomandare:

    Lenjeria de pat King Ranforce Colin poate fi achizitionata online la un pret excelent, de aici

    Daca urmaresti ofetele, cum este si astazi, beneficiaza in plus de reduceri consistente, oferta cate ti-o recomand si tie: Verifica pret actualizat

Lenjerie de pat King Ranforce Colin