Lada frigorifica Hansa FS1418.2, pret, specificatii tehnice (review)

     Daca detii un spatiu comercial, o lada frigorifica asa cum este si Hansa FS1418.2 este esentiala daca doresti sa tii alimente si bauturi racoritoare la rece pentru a le proteja sa nu se altereze. Bineinteles, o astfel de lada poate fi utilizata si in scop personal pentru acasa, este un dispozitiv cu o racire rapida si detine un spatiu destul de mare in limita a 142 litri. Ca design, exteriorul respecta in principiu aceleasi linii clasice cu care am fost invatati pana acum si la alte modele, este de culoare alba, deschiderea standard este verticala iar dimensiunile sale se incadreaza in urmatoarele valori: 83.5 x 63,5 x 55,6 cm. Modelul de fata are o forma verticala, cu deschidere in partea de sus, oferind astfel avantajul prin faptul ca nu va ocupa spatiu foarte mare. Usa se deschide prin actionarea manerului in directia vertical, la un unghi maxim de 135 de grade. 

Lada frigorifica Hansa FS1418.2, 142 l, Clasa F, Control mecanic, Alb

   Consumul energetic este la fel de important ca si celelalte aspecte, lada frigorifica Hansa FS1418.2 fiind incadrata in clasa de energetica F care implica un consum de 225,89 kWh. Controlul termic se face prin modificarea parametrilor functionali ai termostatului prezent la interior. Functionarea aparatului frigorific este intuitiva mai ales ca beneficiaza in zona panoului de comanda de mai multe LED-uri de semnalizare evenimente, incepere proces de inghetare (LED rosu), congelare terminara (LED portocaliu) si functionare continua in regim normal (LED Verde).

    Interiorul este la fel de bine organizat si cuprinde 2 zone in care pot fi depozitate alimentele, un cos de sarma cu doua compatimente cat jumatate din lada frigorifica iar cealalta jumatate este organizata ca open space, zona in care poti depozita alimente de dimensiuni mari. Capacitatea de congelare pentru acest dispozitiv este de 6,5 Kg in 24 de ore. Pentru o racire mai rapida poti apela si la functia super-congelare care se foloseste de toate resursele energetice pantru ca fenomenul de congelare sa se realizeze intr-un timp cat mai scurt. La interior combina frigorifica este dotata si cu un sistem de drenare eficient atunci cand esti pus in situatia sa o decongelezi. Decongelarea survine atunci la un interval de 2-3 luni de zile, atunci cand poti observa un consum energetic mai mare sau o eficienta la congelare sub nivelul standard. Lada frigorifica Hansa FS150.3 are incorporat si un sistem de monitorizare a temperaturii de la interior: un semnal sonor poate fi auzit atunci cand temperatura creste dincolo de parametrii adecvati pentru conservarea alimentelor.

 Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand o clasa de climatizareSN-T, fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

     Important este si aspectul zgomotului de fond, lucru care poate deveni suparator in timp, doar ca la modelul de fata nu putem discuta de asa ceva, fiind mai mult decat silentioasa (nivel zgomot 41 dB). Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, (izobutan) este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport rapid pana acasa daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Lada frigorifica Hansa FS1418.2, 142 l, Clasa F, Control mecanic, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *