Scaun de birou Kring Thomas, pret, specificatii design

     Munca este foarte importanta, dar la fel de important este si adoptarea unei pozitii corecte la birou, iar daca faci parte din randul persoanelor care petrec mult timp stand in fata unui calculator, e cazul sa iei atitudine si sa iti schimbi scaunul cu un model ergonomic, asa cum este si Kring Thomas. Acesta se remarca si prin forma sa compacta, ce iti va permite sa nu ocupi astfel toata suprafata casei, caracterizat prin urmatoarele dimensiuni: latime 58 cm, diametru 55 cm si inaltime 82 – 94 cm. Este o alegere excelenta in cazul birourilor nu foarte inalte, constructia fiind una calitativa la fel si materialele folosite. Spuma de la interior, captusita cu piele ecologica la exterior, asigura confort pe durata intregii zi de lucru. Scaunul se roteste in regim 360 de grade astfel ca iti va fi usor sa te asezi pe el, sa te ridici si apoi sa te deplasezi in jurul sau.

Scaun de birou Kring Thomas, PU, Negru

    Sezutul este prevazut cu burete tapitat din piele ecologica de buna calitate in timp ce spatarul ergonomic al scaunului Kring Thomas are un design unic, ce permite corpului sa respire. De asemenea, ergomonia acestuia ajuta coloana sa stea in forma potrivita, in acest fel evitand problemele de sanatate. Sezutul scaunului este reglabil pe inaltime iar spatarul are un sistem de reglare si blocare a unghiului de inclinare pentru mai multa stabilitate si control. Pistonul cu gaz ofera un bun reglaj al inaltimii sezutului, lucru care ajuta la mentinerea unei pozitii corecte a picioarelor si genunchilor. Bratele laterale ajuta la relaxare atunci cand lucrezi mult si esti nevoit sa iei pauze tot in fata calculatorului.

       Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. 

       Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 14.1 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 100 Kg.

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Thomas este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

Scaun de birou Kring Thomas, PU, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *