Sezlong suspendabil Adonis, pret, specificatii design (review)

  • de

    Un sezlong face deliciul tuturor in sezonul de vara mai ales atunci cand stai la soare sau doresti sa te relaxezi langa piscina. Chiar si acele persoane care stau la casa, sau au o curte amenajata, un astfel de sezlong in zilele calduroase de vara unde sa te poti relaxa e mare lucru. Sezlongul suspendabil Adonis este modelul pe care il propunem anul acesta, un model versatil ce cuprinde o zona de sezut confortabila, cu umbrela de soare. Am tot vazut astfel de modele cand am fost la plaja in Bulgaria la All Inclusive, acolo unde piscina hotelului era plina de astfel de sezlong-uri. Majoritatea clientilor apreciau acest format deoarece te proteja si de soare, atunci cand deja aveai mai multe ore la activ, oferind o zona de relaxare confortabila.

Sezlong suspendabil Adonis

     Avand o constructie ce are la baza un suport metalic, acest sezlong ofera o rezistenta sporita la intemperii dintre care vant, ploaia si soare intens. Baza de sustinere este in stea, astfel ca risti sa il rastorni destul de greu, chiar si in cazul unei constitutii mai putin atletice. In general acest sezlong este conceput sa sustina o greutate de pana la 120 de Kg, utilizator. Sezlongul suspendabil Adonis beneficiaza de o perna de sezut ampla ca densitate ce continua pe toata suprafata acestuia, prinsa in bretele textile de corpul metalic al acestuia. Totul este negru de la un capat la altul. Umbrela superioara vine ca accesoriu aditional, ce ofera protectie solara atunci cand simti ca ajunge cu razele solare. Nu este o umbrela menita sa acopere tot corpul, oferind protectie mai mult pentru zona fetei si a bustului. Este potrivita atunci cand doresti sa nu te arzi in fata soarelui puternic al dupamiezii. 

    Este un actor important ce poate da o nota de eleganta curtii tale, sau chiar pentru zona de balcon, constructia sa fiind una adaptata pentru mediul exterior. 

Recomandare:

       Un produs bun raportat la pretul de achizitionare si in acelasi timp o alege inteligenta pentru petrecerea timpului liber cu familia: Verifica oferta pret

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Sezlong suspendabil Adonis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *