Review: Ghirlanda luminoasa pentru exterior Circus Filament 20 lights LED

     Gradina de vara din fata casei tale merita o reimprospatare ca design, iar fara a avea un buget consistent poti alege in primul rand sa ii oferi o luminozitate corespunzatoare. Pe timp de noapte sau la ceas de seara, atunci cand amurgul bate gong-ul finalului de zi, cateva clipe de relaxare in natura pot fi benefice pentru phihic dar si somnul care se va instaura in doar cateva ore. Setul de ghirlande luminoase pentru exterior Circus Filament 20 lights LED format din 20 de piese luminoase, este alegerea perfecta daca vrei sa imprimi o stare asemanatoarea celei de festival din gradina ta, doar ca de data aceasta in linistea naturii din fata casei tale.

Ghirlanda luminoasa pentru exterior Circus Filament 20 lights LED

    Avand un cablu de lungime 500 cm, setul de ghirlande uminoase pentru exterior Circus Filament 20 lights LED cuprinde 20 de becuri de putere fiecare 3,6 W, ce vor lumina simultan, la o intensitate luminoasa asemanatoare gradina casei tale, creeand o atmosfera de poveste in care tu esti personajul principal. Becurile sunt unele economice, LED, avand o durata de functionare de 7000 de ore. Nu ar trebui sa iti faci griji daca ploua, deoarece aceste lumini au un factor de protectie IP44 ce le recomanda a utilizate afara, in conditii grele de ploaie, praf sau soare intens. Cu un asftel de set de lumini zona pentru relaxare trebuie sa fie primitoare si confortabila. Nu trebuie sa te rezumi doar la u set, mai ales daca ai o curte mai generoasa, setul de 20 de ghirlande avand o eficienta de luminare pentru o suprafata de 30 mp. 

    Cu ajutorul acestui set de ghirlande luminoase cei putea crea decoruri splendide care vor deveni punctul de atractie al gradinii dumneavoastra. Realizarea lor va fi si un moment relaxant care va aduce satisfactie. urte imprejmuita, un balcon intr-un mare oras sau o gradina ascunsa sub umbra copacilor, toate sunt usor de transformat intr-un colt reconfortant sau pentru petreceri. 

     Frumusetea timpului petrecut in aer liber capata acum o noua valenta cu noile ghirlande pentru exterior Circus Filament 20 lights LED, amenajate cu bun gust. Nu uita ca pe langa acestea ai nevoie si de o zona de relaxare specifica in care sa te simti rege, iar aici recomand un sezlong sau chiar un hamac unde poti sta si admira lumina generata de aceste LED-uri sau de ce nu cerul instelat in timpul noptilor senine. Toata grădina, toata casa, de la fundatie pana la acoperis va straluci in cele mai uimitoare si minunate efecte luminoase. 

Recomandare:

        Recomand tuturor acest sistem de iluminare modern, capabl sa creeze o atmosfera feerica de sarbatoare, la pret atractiv: Verifica oferta pret

        Nu uita de faptul ca zilele acestea acest set de ghirlande beneficiaza si de un discount semnificativ la achizitie de aici: Verifica pret redus

Ghirlanda luminoasa pentru exterior Circus Filament 20 lights LED