Covor Moar, un design specific traditional, indragit (review)

      Da, asa este, daca vrei sa imprimi locuintei tale un aspect inedit, care sa concureze cu ideea de traditional, poti incepe prin a alege un covor nou. Exista si alte lucruri pe care pe poti schimba dar pentru un buget mai mic si cu un impact semnificativ, am considerat ca un covor cum este cel de la Moar, este o alegere de luat in seama. Varietatea de culori si motive traditionale te fac sa te simti mai tanar, iar acele vremuri trecute par sa reinvie din nou in casa ta. De regula gaseam aceste tip-uri de covoare in casa bunicii, majoritatea facute la tesatorii traditionale sau inselate la razboi. Covorul Moar este simpatic, placut la atingere si calduros asezat pe podea, mai ales in perioadele reci din an.

Covor Moar 120x170 cm

     Covorul Moar da o nota de confort si eleganta, inveseleste si aduce caldura interiorului, textura sa fiind cu fir lung si pufos. Acesta va completa si complimenta decorul intregii camere, datorita dimensiunilor si culorii deschise gri, usor de integrat in orice stil de amenajare interioara. Covorul este realizat din  100% polipropilena, avand o densitate 3000 g/mp, inaltime fire 13 mm. Este un material rezistent si foarte usor de curatat, astfel putand fi sigur ca va veti bucura de el un timp indelungat, depunanad un efort minim pentru intretinerea sa. Densitatea si inaltimea firelor va face ca acest covor sa se simta mult mai bogat si placut la atungere in timp ce vei umbla prin camera.

Covor Moar 120x170 cm

    In functie de dimensiunea camerei pentru care te gandesti sa il achizititionezi, covorul poate fi cumparat in urmatoarele formate: 120 x 170 cm, 140 x 200 cm si 160 x 230 cm. 

Recomandare:

      Moar este covorul perfect pentru a decora un spatiu de interior, un model ce se remarca prin confort caldura dar si calitate, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, discount pe care il consider o afacere foarte buna: Verifica pret redus

Covor Moar 120x170 cm