Combina frigorifica Heinner HCFD-H320GBKE++ Review & pareri

       Daca doresti sa imbunatatesti aspectul bucatariei tale si sa alegi astfel una din combinele frigorifice cu un design fastos, spatiu generos si functii avansate, iti recomand sa fi atent la urmatoarea recenzie in legatura cu acest nou model, produs de Heinner. Combina frigorifica Heinner HCFD-H320GBKE++ cu comenzi electronice se remarca inca de la prima vedere printr-un finisaj elegant date de usile placate cu sticla de culoare neagra si a lateralelor vopsite de culoare negru, ce sugereaza clasa premium din care aceasta face parte. Aceasta combina frigorifica de mari dimensiuni XXL, de uz casnic are doua usi French Door în stil francez, in zona de refrigerare, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Compartimentul de refrigerare cu propriile 2 usi de acces stanga dreapta si compartimentul de congelare situat sub zona de refrigerare, sunt unul langa altul, complet separate.

       Accesul in zona de congelare se face in mod inovativ prin culisarea in exterior a doua sertar. Sistemul de sertare 3D al acestei combine este o inovatie ergonomica, care permite utilizatorului de a utiliza spatiul din congelator in mod complet. Cu o miscare simpla si foarte naturala, avem acces direct la alimentele congelate. Aparatul are avantajul usilor de acces înguste, din zona de refrigerare, cu un minim spatiu aparent intre deschideri, care nu incomodează mult cand sunt deschise. Iar zona de refrigerare fara perete despartitor creaza un spatiu util in plus. Prin deschiderea celor doua usi in stil frantuzesc ale acestei combine frigorifice, o sa va bucurati de panorama tuturor produselor alimentare proaspete din interior. Aceasta combina extra larga vă va permite o vedere larga si va face mai usoara planificarea aprovizionari cu alimente proaspete. Design-ul de top, ce ofera un ecran LCD clar, usor de citit, pozitionat in exterior, contribuie pozitiv la aspectul bucatariei ce iese in evidenta si prin culoarea deosebita si a materialelor de calitate din care este construit acest model. 

Combina frigorifica Heinner HCFD-H320GBKE++, 320 l, Clasa E, Full No Frost, Super Congelare, Display touch, H 185.5 cm, Sticla neagra

     Elementele de comanda ale aparatului cu control separat pentru frigider si congelator contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de Super-congelare; Functie de Super-racire; Functia ECO; Functia Holiday; Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare usa deschisa; Indicator blocare. Cu butonul pentru controlul temperaturii din compartimentul de refrigerare, avem posibilitatea de a controla temperatura din acest spatiu. La fel cu buton pentru controlul temperaturii din compartimentul de congelare, avem posibilitatea de a controla temperatura din acest spatiu. Cu butonul de Blocare/ Deblocare activam sau dezactivam sistemul de protectie pentru interventii neautorizate.

Combina frigorifica French Door Heinner HCFD-H300GBKA+, 300 l, Full No Frost, Clasa A+, Display Touch, H 186 cm, Sticla neagra

     Heinner cu un singur compresor puternic prevazut cu o electrovalva, permite funcţionarea independenta a frigiderului si a congelatorului, fiind dotat cu tehnologii de varf, perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferinte culinare. Combina frigorifica Heinner are sistem de racire Full No Frost, unde umiditatea din aer ce se acumuleze in aparat sau pe alimente, este colectata de vaporizatorul central cu aripioare. Acest racitor care extrage caldura din zona de congelare, se dezgheata automat din cand in cand. Condensul rezultat este scos in exterior si evaporat, intr-un recipient special de colectare, utilizand caldura compresorului. In acest fel se reduce umiditatea din aparat, ceea ce inseamna ca aproape nu se formeaza gheata si astfel nu mai trebuie sa iti faci griji pentru dezghetare. Controlul precis si individual al temperaturii pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Heinner este obtinut prin sistemul Duo Cooling prezent la acest model cu doua circuite de racire reglabile complet separat. In plus, cu sistemul Duo Cooling se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare. Heinner are si tehnologia de racire Multi Airflow, pe baza de curenti de aer multidirectionali pe mai multe canale, unde exista o grila prin care aerul rece pastrand temperatura si umiditatea constanta, intra prin mai multe orifici in compartimentul combinei. Aceasta tehnologie mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata.

      Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilare, cu aer rece cu umiditatea controlata, are un volum net generos pe frigider de 191 l precum și 2 compartimente speciale pentru fructe si legume. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia, pentru a nu deteriora atmosfera rece din interiorul zone de refrigerare.

   Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta cu rama de protectie, ce se curata usor si au o rezistenta foarte buna la greutati mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia raftului poate fi ajustata dupa nevoi în trepte de maximum cativa centimetri. Acest lucru este util deoarece se întampla frecvent ca aceasta distanta sa fie cu cativa milimetri mai mica decat inaltimea standard a vaselor sau a borcanelor din comert. In partea inferioara a frigiderului se afla zona Bio Fresh Safe, etans cu doua sertare pe sine, de depozitare al legumelor, fructelor, carnii, a pestelui si a produselor lactate. In zona sus se afla compartimentul Dual Fresh Zone etans cu un sertar pe sine, ce este un veritabil mini frigider, unde avem posibilitatea de a regla temperatura in functie de natura alimentelor depozitate in sertar (de la -2°C la -1°C pentru carne, de la -1°C la +0°C pentru peste, de la +1°C la +3°C pentru legume si alimente proaspete). Temperatura de lucru este fixata mecanic local cu ajutorul unui buton culisant ce se gaseste pozitionat deasupra acestei zone. In acest sens daca impingeti butonul in partea dreapta (Cold), temperatura din acest compartiment va creste treptat si vom avea posibilitatea de a depozita fructe si legume. Atunci cand butonul este in pozitia din stanga (Warm), compartimentul pentru alimente proaspete poate fi utilizat ca zona pentru depozitarea de alimente proaspete. In aceasta zona mai jos se afla un sertare mare etans, de depozitare a legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. In aceasta zona Bio Fresh temperatura este pastrata in limitele de (0°C ~ 3°C) iar nivelul umiditatii la interior este realizat, cu ajutorul unui buton culisant. Atunci cand butonul se afla in pozitia High procentul de umiditate este ridicat, iar atunci cand butonul se afla in pozitia Low procentul de umiditate este mic. Cand un sertar din aceasta zona este umplut la capacitate maxima, se stabileste o umiditate de 90%. Umiditatea din compartiment depinde de continutul de umiditate al alimentelor stocate si de frecvența de deschidere. Acest compartiment garanteaza o clima perfecta pentru o prospetime extrem de lunga. 

      Multe studii independente confirma ca la depozitarea mai multor tipuri de alimente in compartimentul special Bio Fresh, continutul de vitamine al legumelor si fructelor creste, datorita procesului continuu de maturare.Combina frigorifica French Door Heinner HCFD-H300GBKA+, 300 l, Full No Frost, Clasa A+, Display Touch, H 186 cm, Sticla neagra     Cele doua usi ale frigiderului cu manere orizontal integrate, au sistem de deschidere spre dreapta si spre stanga. Usile sunt echipata cu 8 suporturi fixe, pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele rafturi de sus sunt specializate pentru depozitarea de oua, branzeturi si condimente iar pe urmatoarele rafturi de jos sunt specializate pentru depozitarea de borcane si sticle cu inaltime medie si peste medie. Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului.

Combina frigorifica Heinner HCFD-H320GBKE++, 320 l, Clasa E, Full No Frost, Super Congelare, Display touch, H 185.5 cm, Sticla neagra      Aparatul are iluminare Eco Led premium tip coloana pe ambele laturi cu iluminare uniformă a întregului compartiment de refrigerare si consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Heinner are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta. Capacitatea maxima neta de 320 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 191 litri si congelator cu un spatiu total de 129 litri. Corpul de congelare tip lada frigorifica, este pozitionat in partea inferioara a combinei cu doua spatii de depozitare, avand sistem de iluminare cu LED, unde usa de acces impreuna cu sertarul, culiseaza pe 2 sine de ghidare in afara cu ajutorul unui maner orizontal integrat. Pentru a avea acces la al doi-lea spatiu de congelare cu capacitate mai mare, cu timp de pastrare indelungat, la fel usa de acces impreuna cu sertarul, culiseaza pe 2 sine de ghidare in afara cu ajutorul unui maner orizontal integrat.

Combina frigorifica French Door Heinner HCFD-H300GBKA+, 300 l, Full No Frost, Clasa A+, Display Touch, H 186 cm, Sticla neagra     

      Cele doua compartimente tip lada frigorifica a congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata. Combina in zona de congelare este echipata si cu o tava de gheata. Puterea de congelare a aparatului este de 15 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore.

    Heinner avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 12 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Frigiderul ofera un interval cuprins intre -2°C si 8°C, in timp ce temperatura din congelator de 4 stele poate varia intre -14°C si -22°C. Pe partea de functii si tehnologie Heinner HCFD-H320GBKE++ detine: Aparatul detine si sistemul Multiflow asistat de ventilator ce va dispersa in mod egal curentii de aer rece uscat in tot interiorul combinei reusind astfel sa pastreze alimentele in conditiile initiale pentru o perioada de timp mai indelungata. Sistem de avertizare acustic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 90 secunde. Semnal sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -25°C in functie de gradul de incarcare al congelatorului si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi automat sau manual, la modul normal dupa maxim 50 ore si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Heinner are si functia Super Cooling, unde alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, aceasta functie previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 2 ore. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara. Heinner avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Cu ajutorul sistemului Smart Frost acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial, deoarece acest aparat regleaza temperatura automat in functie de temperatura interna si temperatura ambianta. Valorile temperaturi interioare fata de temperatura exterioara sunt date intr-un tabel in cartea tehnica a acestui aparat. Cu functia Holiday, frigiderul poate fi lasat pornit pe perioade de absenta indelungata sau in vacante, in acelasi timp continuand sa economiseasca energie. In timp ce congelatorul continua sa functioneze in regim normal, pastrand alimentele congelate pentru cand va intoarceti, sectiunea goala a frigiderului este reglata la o temperatura de +17°C care permite usii sa stea inchisa (pastrand astfel interiorul curat), fara formare de mucegai sau mirosuri neplacute. Acest model poate functiona si la modul Eco cu consum redus de energie de: (5°C in compartimentul de refrigerare si de -18°C in compartimentul de congelare). In plus programul Child Lock permite blocarea comenzilor combinei pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce combina este in functiune. Copiii se pot juca langa aparat, fara ca sa fie supravegheati permanent. Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Heinner HCFD-H320GBKE++ este foarte buna, avand clasa E, cu un consum anual de energie de 250 kWh/an si un consum zilnic de energie de 0,85 kWh/zi.

Combina frigorifica Heinner HCFD-H320GBKE++, 320 l, Clasa E, Full No Frost, Super Congelare, Display touch, H 185.5 cm, Sticla neagra

     Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Heinner presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 39 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 185,5 x 69 x 63,5 si o greutate de 79 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 3 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Combina frigorifica Heinner HCFD-H320GBKE++, 320 l, Clasa E, Full No Frost, Super Congelare, Display touch, H 185.5 cm, Sticla neagra