BICICLETĂ MTB ST 900 27,5″ GRI/PORTOCALIU ROCKRIDER, review

  • de

    Cand te gandesti sa investesti intr-o bicicleta performanta care sa ofere satisfactie indiferent de suprafata de rulaj, pe teren accidentat sau sosea, nu poti omite de pe lista ta, modelul tip MTB, ST 900 27,5″ GRI/PORTOCALIU de la ROCKRIDER. Este o bicicleta care te va face sa detii controlul absolut asupra situatiei, la munte sau la campie, pe teren accidentat, o bicicleta excelenta pentru curajosii care prefera activitatile de explorare din afara orasulului. Este jucausa, stabila iar echiparea standard poate face fericit orice posesor de MTB. Bicicleta MTB ST 900 27,5″ GRI/PORTOCALIU ROCKRIDER este disponibila in mai multe variante de marimi, ce se potrivesc oricarei staturi, de la S marimea cea mai mica, pana la XL, intre 1,5 si 2 metri.

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 900 27,5

      Cadrul vine cu un design modern, cu tuburi ce se îngustează spre partea inferioară și cu un triunghi spate format din țevi nu foarte groase. Față de varianta anterioara modelul actual din 2021, încurajeaza spre o poziție de pedalare ceva mai aplecată spre înainte, mai sportivă. Confortabilă şi eficientă: frâne pe discuri hidraulice mai progresive și mai puternice, cursă de 100 mm, pentru depășirea ușoară a obstacolelor. Indiferent de tipul de teren (uscat/ umed), frânele hidraulice duble B’TWIN by TEKTRO, de 160 mm pentru față/ spate, se adaptează chiar și traseelor cu noroi. Frâna hidraulică asigură mai multă putere, pentru o acţionare mai ușoară. Manete de frână din aluminiu sunt ușoare și precise. Bicicleta ST 900 dotata cu suspensie integrală și cu amortizor spate este mai ușoara si consuma mai puțină energie pedalând pe teren fără denivelări.

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 900 27,5

   Cadrul este unul care are o formă standard pentru biciclete MTB. Tuburile sunt simple, nici prea groase, nici prea subțiri, cu un design de culoare rosu/negru, ce încurajează o poziție de pedalare ceva mai verticală și mai relaxată. Bicicleta MTB ST 900 27,5″ GRI/PORTOCALIU ROCKRIDER este disponibilă și cu un cadru varianta DAMĂ: șa adaptată, ghidon mai îngust, pipă mai scurtă, furcă pe arc mai flexibl și manete de frână mai apropiate. Punctele de sudură, așa cum te-au obișnuit deja taiwanezii de la Rockrider, sunt excelent realizate și finisate, absolut imperceptibile, în vreme ce cablurile sunt în totalitate trase prin cadru, pentru un aspect general ordonat și curat și elegant. Cadrul este unul de o calitate într-adevăr impresionantă. Este realizat dintr-un aliaj superior de aluminiu, 6061 hidroformat, în fabricarea sa folosindu-se tehnologie de ultimă generație pentru a-l face foarte rezistent, dar și ușor în același timp, oferind cel mai bun raport forță/greutate. Monoblocul pedalier poziționat mai jos asigură stabilitate în viraje.

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 900 27,5

   Furca este și ea, la rândul ei, una bună, modelul ROCKSHOX 30 SILVER hidraulică, cu o cursă de 120 mm și blocare hidraulică, cu buton montat pe ghidon. Aceasta are sistemul de amortizare pe cartuș de aer, fapt care este destul de îmbucurător, ținând cont că la acest segment de preț întâlnești în general suspensii mult mai grele, pe arc, care desigur vin cu performanță mai slabă față de acest ROCKSHOX 30 SILVER. Formă conică, pentru mai multă rigiditate și precizie a traiectoriei. Duritatea furcii se reglează ușor. Sistemul rapid de blocare COMBO LOCK, de pe ghidon, permite menţinerea controlului. Șaua exclusivă ROCKRIDER ERGOFIT Pro, vine adaptată mai multor conformații de bazin, datorită formei sale tip „hamac”. Tijă de șa FLEX, din aluminiu de 27.2 mm diametru, contribuie la acest confort optim.

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 900 27,5

   Caseta schimbatorului include 11 pinioane de setare cariatie de la 11 dinti la 46, model MICROSHIFT M665. Manetele rotative de pe ghidon schimba rapid, intreg procesul fiind unul sigur si eficient. Cele 11 de viteze sunt exact ceea ce trebuie, fiind transferate rapid de pe un pinion inferior pe cel superior la dorinta utilizatorului. Roțile montate pe aceasta permit trecerea foarte ușoară peste obstacole și menținerea vitezei fără efort pe teren accidentat. Indiferent de tipul de teren (uscat/ umed), frânele hidraulice duble B’TWIN by TEKTRO, de 160 mm pentru față/ spate, se adaptează chiar și zonelor cu noroi. Frâna hidraulică asigură mai multă putere, pentru o acţionare mai ușoară. Manete de frână din aluminiu sunt ușoare și precise.

Detaliile la nivel de schimbator si viteze

-1 foaie SRAM X1000 32 dinți
-Schimbător spate MICROSHIFT M665 11 viteze
-Manetă dreapta MICROSHIFT M8515
-Casetă MICROSHIFT H113, 11 pinioane, 11 – 46 dinți
-Lanț KMC X11

 BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 900 27,5BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 900 27,5

 

  Șaua exclusivă ROCKRIDER ERGOFIT Evo este adaptată mai multor conformații de bazin, datorită formei sale tip „hamac”. Tijă de șa FLEX, din aluminiu de 27.2 mm diametru, ofera un confort optim.  Are o echipare de top: un sistem de transmisie excelent, silențios, exact și performant, frâne ce funcționează foarte bine, cu toate că fac parte dintr-o gamă de produse inferioară transmisiei, roți solide și anvelope trainice. Doar la capitolul greutate se poate spune că lasă puțin de dorit. 

Este o bicicletă care se mulează foarte bine pe toate tipurile de teren, făcând față atât coborârilor foarte rapide, cât și urcușurilor epuizante.

Recomandare:

    MTB ST 900 27,5″ GRI/PORTOCALIU ROCKRIDER este o bicicleta recomandata de majoritatea utilizatorilor care au comandat-o pana acum, avand un pret corect raportat la dotarile existente pe aceasta: Verifica oferta pret

    Cele mai multe preturi sunt variabile, asa ca daca prinzi si perioada de reduceri, poti cumpara bicicleta MTB ST 900 27,5″ GRI/PORTOCALIU ROCKRIDER, mult mai ieftina:  Verifica pret actualizat

BICICLETĂ MTB AVANSAT/EXPERT BĂRBAȚI Ciclism - Bicicletă MTB ST 900 27,5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *