Set mobilier Heinner 4 piese, MHSM002, pret, pareri (review)

    Cu mobilier din impletituri din ratan ne-am intalnit de multe ori si pana acum, la terase, in case de vacanta si in case de locuit deasemenea. Cu toate ca este aspectuos mobilierul original din impletituri insa are si numeroase dezavantaje, care reduc utilitatea lui, facand dificila folosirea lor in spatii deschise supuse intemperiilor, ca umezeala si temperatura. Pentru eliminarea acestor dezavantaje, a fost realizat asa numitul mobilier sintetic din impletituri.

Set mobilier Heinner Evora MHSM002, 4 piese (Negru) - evoMAG.ro

     Aplicand vechea tehnologie asiatica de tesut a impletiturilor din ratan, la setul mobilier de gradina Heinner 4 piese, MHSM002, fibrele arficiale au un diametrul de 10 mm si spatiul dintre fibre de 1,4 mm. Aceste fibre imita foarte bine fibrele de ratan natural ce sunt impletite si aplicate pe un cadrul de mobilier din otel. Fibrele artificiale au o textura din material plastic cu tratament rezistent la razele UV. Mobilierul produs astfel rezista foarte bine conditiilor meteorologice extreme. Cadrul de otel este tratat la coroziune, in timp ce fibra speciala din material plastic asigura durabilitatea pe termen lung a mobilierului in: ploaie, soare, cald si rece, in acelasi mod. Setul de gradina Heinner 4 piese, MHSM002 de interior/exterior de culoare gri ce face parte din oferta este compus din 2 scaune din cadru din otel imbracate in impletitura din ratan sintetic, cu spatar curbat ergonomic si cotiere de sprijin cu impletituri cu aspect rustic de culoare gri; O canapea de doua locuri din cadru din otel imbracate in impletitura din ratan sintetic, cu spatar ergonomic cu cotiere de sprijin cu impletituri cu aspect rustic si o masuta din cadru din otel imbracate in impletitura din ratan sintetic cu blat din sticla termorezistenta. Pentru un plus de confort, scaunele si canapeaua au incluse perne pentru sezut din material textil poliester de 180gr./mp.

     Pernele scaunului si a canapelei de culoare alb au o grosime de 5 cm. avand umplutura dintr-un burete moale si confortabil, care impreuna cu suprafata sintetica este foarte rezistenta la factorii externi agresivi. Greutate maxima admisa pe fiecare scaun este de 100 Kg. Masa care face parte din set este construita dintr-un schelet din otel acoperit de o tesatura de fibre sintetice din ratan si un blat din sticla termorezistenta. Dimensiunile mesei de forma dreptunghiulara sunt de: (L, l, H) cm: 71 x 41 x 39, dimensiunile celor 2 scaune sunt de: (L, l, H)cm: 59 x 59 x 84 iar ale canapelei sunt de: (L, l, H)cm: 106 x 59 x 84. Acest ansamblu cu greutatea de 30 Kg se poate monta sau demonta foarte usor.

     Setul mobilier de gradina Heinner 4 piese, MHSM002 arata foarte bine si este comod indiferent de zona unde o vei aseza iar materialul de foarte buna calitate ii da acesteia un aspect de lucru bine facut nu ieftin din categoria premium. Un alt avantaj al acestui set mobilier, este ca datorita greutatii reduse piesele care fac parte din acest ansamblu pot fi mutate usor, in acest fel reorganizarea spatiilor formate cu ele se poate realiza foarte repede. Setul mobilier de gradina Heinner 4 piese, MHSM002 prin aspectul pretentios, exclusiv, prin durabilitatea culorii si a formei, ofera o solutie excelenta pentru mobilarea spatiului in care locuiesti. Casa si gradina pare mult mai primitoare cu un aer exotic asiatic aceasta reusind sa se integreze perfect alaturi de stilul de viata. Pentru o folosire cat mai indelungata se recomanda protejarea mobilierului, in perioada intemperiilor (ploi si vanturi puternice), utilizand husa de protectie impermeabila din dotare. Pernele pentru sejut si husele detasabile sunt lavabile.

Recomandare:

     Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Set mobilier Heinner Evora MHSM002, 4 piese (Negru) - evoMAG.ro