ROLE FITNESS FIT500 VERDE DAMĂ OXELO, pret, pareri

  • de

       O pereche de role din gama profesionala este alegerea perfecta daca doresti sa experimentezi miscarea in aer liber, in deplina siguranta si confort. O alterantiva buna la trotinete, sau chiar bicicleta sunt rolele FIT500 VERDE DAMĂ OXELO. Rotile de 84 mm au un profil mai rotunjit si un hub mai mic fata de modelele inferioare din gama cea ce inseamna ca vor oferi un plus de viteza si manevrabilitate in miscari. Profilul de contact mai mare ofera o aderenta mai buna atunci cand faci slalom in parc sau mergi in viteza in oras.

Role adulţi - Role Fitness FIT500 Damă OXELO

     Configuratia proprie de design a acestor role este una potrivita sa te ajute sa faci trick-uri pe asfalt, fiind concepute pentru mers pe suprafete plate, sau coborari pe scari in viteza sau in skate park-uri. Toate elementele pe care le imbina aceste ghete cu roti detasabile ofera 3 atuuri incontestabile: durabilitate, control si timp optim de raspuns Intr-un mediu unde franele si plecarile se succed iar slalomul prin aglomeratie sau printre obstacole este la ordinea zilei, rolele FIT500 VERDE DAMĂ OXELO se ridica la nivelul asteptarilor.

Role adulţi - Role Fitness FIT500 Damă OXELO

    În general, când vine vorba de role funcționează o regulă generală a investițiilor în obiecte. Cu cât investești mai mult la început, cu atât te va costa mai puțin pe termen lung. Desigur, exista si alte modele mult mai accesibile, dar daca doresti sa imbunatatesti in timp tehnica proprie si mersul cu rolele, iti recomand acest model, care este unul capabil sa ofere experiente unice. Rolele FIT500 VERDE DAMĂ OXELO asigură o alunecare adaptată nivelului începător,datorită șinei din aluminiu (roțile din aluminiu oferă o repartizare bună a energiei, pentru o alunecare corespunzătoare), rulmenților ABEC 7 și roților din cauciuc de 80 mm (rezistență 80 A). Șina din aluminiu și roțile din cauciuc de 80mm asigură o alunecare eficientă. Șina poate susține și roți de 84 mm.

Role adulţi - Role Fitness FIT500 Damă OXELO

    Pentru a garanta confort la presiuni mari(rezultate din viteza) interiorul a fost captusit cu material mai moale, dar optim imbunatatit cu mesh, care permite respirabilitate. Masurile sunt fixe si disponibile doar ca variante de marime 39 si 47. Cele 4 roti de dimensiuni diferite asigura cumparatorul ca cele mai mari viteze vor putea fi atinse cu usurinta si confort in timpul utilizarii datorita interiorului captusit cu materiale de foarte buna calitate. Au fost construite cu cizma usoara, soft boot, si mesh special, pentru a impiedica transpiratia in interior si a nu ingreuna miscarile. Se fixeaza foarte sigur pe glezna, avand trei accesorii diferite de prindere cu siguranta (șiret, cataramă micrometrică și chingă de strângere), pentru a asigura o susținere eficientă a gleznei.

Role adulţi - Role Fitness FIT500 Damă OXELO

     Dacă nu ești fan zgârieturi, plăgi și alte răni sângeroase, îți recomand să faci o investiție în niște genunchiere și eventual cotiere și palmare dacă ești într-adevăr începător. De asemenea, o recomandare bună pentru toți amatorii acestui sport (și zic recomandare pentru că nu vă pot obliga) este purtarea unei căști de protecție. 

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti o pereche de role calitative, accesibile, avand acum un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc zilele acestea le poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret actualizat

Role adulţi - Role Fitness FIT500 Damă OXELO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *