Comoda TV Kipp Walnut Yellow, pret, caracteristici design (review)

  • de

    O comoda pentru televizor vine ca o completare a tuturor celorlalte obiecte de mobilier din casa ta, sporind confortul in zona de relaxare considerat coltul preferat al casei tale. Aceasta comoda face parte din setul standard de mobilier pentru living, indiferent de stilul de amenajare al acestuia si de aceea daca iti doresti si tu una pentru la tine acasa, astazi vin cu recomandarea unui model compact si functional cum este si Kipp Walnut Yellow. Culoarea galben Yellow parca o face sa o indragesti si mai mult, iesind in evidenta astfel incat sa nu o eviti in timpul zilei sau in special seara. Televizorul merita sa fie atractia principala in casa ta, mai ales ca asa cum stim, petrecem mai mult timp in fata lui decat deobicei. Deasemenea alegerea acestei comode confera un plus de siguranta acestuia, oferind o stabilitate foarte buna.

Comoda TV Kipp Walnut Yellow

    Alegerea unei comode poate fi si una de impuls, poate ca te-ai plictisit de design-ul casei tale, iar schimbarea poate incepe chiar cu acest model de la Kipp Walnut Yellow. Este locul pe care vei depozita revistele preferate, telecomanda si device-urile de care nu te desparți niciodată. Comoda este cea care îmbină designul, practicabilitatea, funcționalitatea și convivialitatea. 

    Practic, vorbim de o comoda ce se așază în sufragerie, in fata canapelei de cele mai multe ori, cu scopul de a ține in siguranta la inatime televizorul. Spatiile adiacente pentru depozitare vin ca avantaje in plus fata de scopul initial al acesteia. Kipp Walnut Yellow masoara in dimensiuni, latime 31 cm, lungime 145 cm si inaltime 39 cm, avand o greutate de aproximativ 15 Kg. Aceasta comoda cu design inteligent poate fi instalata intr-un mod practic, fara a fi nevoie de unelte. Singurul lucru de care vei avea nevoie in timpul asamblarii este degetele tale magice.

Comoda TV Kipp Walnut Yellow

    Dincolo de rolul funcțional, acela de a „găzdui” in siguranta televizorul, comoda Kipp Walnut Yellow joacă și un important rol estetic. Pentru alegerea acesteia trebuie să pornești de la faptul că o comoda trebuie să completeze designul camerei, dar să fie cât mai practică. Iar în ceea ce privește locul unde să o așezi, comoda își va găsi întotdeauna locul in fata unei canapele sau a unui fotoliu.

Recomandare:

         Il recomand cu incredere tuturor care vor sa faca o impresie buna invitatilor, fiind o comoda cu un design placut disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Zilele acestea o poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

Comoda TV Kipp Walnut Yellow

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *