BICICLETĂ POLIVALENTĂ ORIGINAL 500 20” FETE 6-9 ANI BTWIN, review

  • de

    O bicicleta polivalenta este cea mai la indemana pentru varstele fragede, 6 – 9 ani, deoarece acum se formeaza deprinderile si nu putem vorbi de un anume skill bine intemeiat, cum ar fi plimbarile off-road sau cele de oras exclusiv. Cu ajutorul bicicletei polivalente ORIGINAL 500 cu roti de 20” de la BTWIN, copii avand varstele cuprinse intre 6-9 ani se pot bucura de prima bicicleta adevarata pe care vor invata sa mearga in echilibru. ORIGINAL 500 supune la incercare toate simturile, cele legate de echilibru, contribuind la dezvoltarea spiritului de aventura, in natura si aer liber. Bicicleta este una autonoma, dandu-i copilului libertarea sa nu mai depinde de parinte in vederea deplasarii si a directiei. Acesta invata sa fie responsabil cu ceilalti participanti in trafic si sa ia decizii pe cont propriu. Deasemenea ca parinte il poti sustine in aventura pe bicicleta tot pe doua rori, intr-o echipa completa. 

BICICLETE MTB COPII 6-12 ANI Sporturi - Bicicletă Polivalentă 500 BTWIN - Sporturi

  Echipata cu un sistem de franare Shimano, ce include mai multe viteze, bicicleta ORIGINAL 500 va putea modifica modul de rulare in functie de configuratia terenului, in panta sau la drum drept. Rotile pe 20 de inchi dau o senzatie de libertate in cauza, viteza atinsa cu usurinta ajungand la 16-20 Km/h cu usurinta. Cauciucurile se prind bine asfalt, sunt stabile la drum lung oferind confort si directie in miscare precisa. Cadrul metalic este adaptat atat fetelor cat si baietilor, unghiul de variatie al cadrului in zona superioara oferind confort pentru ambele sexe. Astfel bicicleta in forma sa polivalenta poate fi folosita cu usurinta atat de fete cat si de baieti. Bicicletă are un cadru confortabil atât pentru fete, cât şi pentru baieti. Acest cadru CGF (Confort Geometry Frame) 100% aluminiu este foarte confortabil și manevrabil. Înclinarea a fost studiată pentru a menţine spatele mai drept, iar baza din spate scurtă oferă agilitate în viraje. 

BICICLETE MTB COPII 6-12 ANI Sporturi - Bicicletă Polivalentă 500 BTWIN - Sporturi

     ORIGINAL 500 20″ este intradevar o bicicleta ideala pentru stadiul incepator, pe care sa incepi sa iei primele lectii de mers. Daca nu ai avut curaj pana acum sa incerci mersul pe bicicleta, iti spun ca senzatia este una uimitoare, te simti liber, iar natura inconjuratoare devine prietenul tau de nadejde. Cei 12,8 Kg vor fi o povara doar in cazul in care stai la bloc si va trebui sa cobori bicicleta pe scari, dar priveste partea buna, iti vei face astfel incalzirea pentru aventura ce va urma dupa :). Aceasta suporta o masa corporala de 100 Kg, cadrul fiind unul rezistent oricarei provocari. Varsta recomandata este de 6-9 ani, dar totul depinde si de modul cum creste copilul dvs.

BICICLETE MTB COPII 6-12 ANI Sporturi - Bicicletă Polivalentă 500 BTWIN - Sporturi

     Pipa frontala asigura o pozitie corecta, confortabila, fiind elementul de manevrare sigur ce il folosesti cel mai des. Aceasta are o constructie din aluminiu cu o lungime de 90 mm şi un unghi de 10° pentru mai mult confort. Ghidon este din oţel, de dimensiune 620 mm lungime, pentru stabilitate şi control. Manșoane care imbraca manerele de sustinere sunt realizate din material „soft touch”, pentru aderenţă bună. Noul monobloc pedalier are un braț pedalier de 152 mm, care se adaptează lungimii piciorului copilului și asigură o demarare mai rapidă. Brațul pedalier este acoperit de o protecție, pentru a evita contactul cu partea metalică.

BICICLETE MTB COPII 6-12 ANI Ciclism - Bicicletă Polivalentă 500 BTWIN - Biciclete copii

    Manetele de frânare din aluminiu sunt ușor de acționat cu doar 2 degete. Aparatorile fata-spate de noroi permit eliminarea riscului de murdarie in cazul suprafetelor umede, sau cu mal, fiind foarte eficienta si la drum lung.

BICICLETE MTB COPII 6-12 ANI Ciclism - Bicicletă Polivalentă 500 BTWIN - Biciclete copii

   Bicicleta este prevazuta cu tot ce trebuie in materie de accesorii, cu claxon pentru avertizare participanti in trafic, catadioptri reflectorizanti pe roti (cum se mai numesc popular, ochi de pisica) si lumini pe fata si spate. Suplimentar, la acesta se pot cupara si un suport pentru bidon, geanta de sa sau chiar roti ajutatoare pentru cei care sunt abia la inceput in acest sport de miscare.

    In concluzie, ORIGINAL 500 20″ este o bicicleta ideala daca ai sa o cumperi ca prima bicicleta, ideala in cazul incepatorilor si pentru exercitiu si miscare in aer liber in conditiile in care nu o supui unor teste de anduranta supreme. In acest caz trebuie sa te orientezi catre modele de clasa superioara. 

Recomandare:

    ORIGINAL 500 20″ este o bicicleta recomandata de majoritatea utilizatorilor care au comandat-o pana acum, avand un pret corect raportat la dotarile existente pe aceasta: Verifica oferta pret

  Cele mai multe preturi sunt variabile, asa ca daca prinzi si perioada de reduceri, poti cumpara bicicleta ORIGINAL 500 20″, mult mai ieftina: Verifica pret actualizat

BICICLETE MTB COPII 6-12 ANI Sporturi - Bicicletă Polivalentă 500 BTWIN - Sporturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *