Bicicletă BMX Wipe 100 20″ Copii, pret, pareri (review)

     Daca intentionezi sa incerci ceva nou sau te-ai plictisit de bicicleta clasica si ai nevoie de una care sa iti testeza la maxim limitele tale, modelul BMX 100 WIPE BTWIN este o solutie pe care trebuie sa o iei in seama. Tipul bicicletelor BMX Freestyle wipe este cel mai des abordat iti da o oarecare libertate de a experimenta miscari si trucuri avansate, pe un cadru jos, general. In timpul liber persoanele care au un BMX pot fi vazute prin parcuri in zone special amenajate de tip skatepark facand trucuri si cascadorii fel de fel. Pentru a permite manevrarea, bicicletele BMX Freestyle sunt special fabricate cu o greutate mai mare, ceea ce le ofera mai multa putere. BMX 100 WIPE BTWIN este una dintre cele mai accesibile modele din aceasta categorie fiind un model excelent pentru practicantii acestui sport de nivel incepator. 

Biciclete BMX Echipament - Bicicletă BMX 100 Wipe BTWIN - COPII

    Primul trick invatat pe bicicleta BMX nu se uita niciodata, este vorba de acea senzatie de izbanda si mai presus de atat recunoasterea prietenilor tai ca ti-a iesit. Folosind o scula adaptata acestui sport, cu siguranta vei avea mai multe sanse de reusita. Bicicletele simple nu ofera acest avantaj, fiind de multe ori avariate in cazul in care incerci sarituri si alte miscari complexe in viteza sau de la inaltime. BMX 100 WIPE BTWIN dispune de rotor pentru intoarcerea ghidonului dupa bunul plac la un unghi generos. Are 4 peguri înșurubate pe axul roții. Acestea sunt prevăzute cu o suprafață pentru slider, pentru ca picioarele să nu alunece. adrul este fabricat din oţel Hi-Ten, material de referinţă în industria de specialitate, pentru rezistență.

Biciclete BMX Echipament - Bicicletă BMX 100 Wipe BTWIN - COPII

    Ghidonul din oțel întărit (Hi-Ten) de 620 mm, asigură o rezistență sporita, precizie și stabilitate. Cu o înălțime de 1500 mm, acest BMX este ideal pentru a păstra spatele drept, în timp ce pedalezi stand pe sa. În plus, acesta favorizează accelerarea și propulsarea, pentru strabilitate maximă cand pedalezi stand in picioare. Pipa de 50 mm, din aluminiu, este construită pe sistemul Headset (cu fixare direct pe furcă), pentru rezistență crescută și greutate redusă în același timp. Acest sistem se regăsește și la MTB-urile foarte tehnice, cele din gamele mai scumpe. Manete Tektro din aluminiu sunt concepute pentru frânare cu 2 degete, pentru un plus de precizie la frânare. Față de alte biciclete BMX, această bicicletă este prevăzută cu frâne V-brake TEKTRO din aluminiu, pentru eficiență maximă la franare si oprire instanta in momentul in care sunt actionate. 

    Transmisia lui BMX 100 WIPE BTWIN este compusă dintr-un angrenaj KMC, cu o singura foaie scurta pentru a facilita accelerarea cu dinti 39 x 16. Roțile sunt alcătuite din jante duble din aluminiu, marcă proprie, de 20 x 2.10, foarte late, pentru aderență și amortizare optimă în timpul săriturilor. Cauciucuri ușor cramponate, pentru utilizare în mediul urban, dar și pe terenuri virane bicicleta fiind recomandata pentru toate tipurile de trasee off-road.

    Ceea ce ne atrage cel mai tare în cazul acestei biciclete BMX BTWIN este prețul de achiziție, unul foarte accesibil la momentul curent. Și ținând cont de acest fapt, putem afirma că transmisia este acceptabilă, la fel ca sistemul de frânare și furca, ce nu sunt fabricate de firme renumite în domeniul velo, dar care își fac treaba decent.

Recomandare:

    BMX 100 WIPE BTWIN este o bicicleta recomandata de majoritatea utilizatorilor care au comandat-o pana acum, avand un pret corect raportat la dotarile existente pe aceasta: Verifica oferta pret

  Cele mai multe preturi sunt variabile, asa ca daca prinzi si perioada de reduceri, poti cumpara bicicleta BMX 100 WIPE BTWIN, mult mai ieftina: Verifica pret actualizat

Biciclete BMX Echipament - Bicicletă BMX 100 Wipe BTWIN - COPII