X-Fact Bicicleta Crosscountry Cross Sport, pret, specificatii design

    Grupul X-Fact reprezintă una dintre cele mai moderne companii producătoare de biciclete din Europa, clasandu-se totodată printre liderii pieței velo de pe batranul continent. Avand o traditie continua in zona de productie bicicleta, acestia beneficiaza din plin de experienta proprie si perceptia primita din partea utilizatorilor ce au ales deja sa testeze gama de biciclete proprii, in special cele de sosea. Modelul Crosscountry Cross Sport este cu siguranta o alegere interesanta daca esti un impatimit al sportului de viteza pe doua roti, un model ce primeste in configuratie o serie de piese foarte bine vazute in piata, dar si un design care primeaza cu actuala generatie de biciclete si tendinta din piata. Mulțumită inovației și research-ului continuu, cei de la X-Fact folosesc printre cele mai noi tehnologii pentru a oferi constant biciclete adaptate trendului și preferințelor publicului.

Bicicleta 28 inch pentru barbati X-Fact Cross Sport, alb, marime cadru 22 - eMAG.ro

     In functie de statura, bicicleta Crosscountry Cross Sport pe 28 inchi pentru barbati poate fi achizitionata in mai multe variante de marimi astfel care se adreseaza inaltimii cuprinse intre 1,60 si 1,90, in functie de statura fiecaruia:

18: între 1,60 m şi 1,70 m.
20 : între 1,70 m şi 1,80 m.
22 : între 1,80 m şi 1,90 m.

   Designul bicicletei a fost imbunatatit fata de generatia anterioara, cadrul fiind modificat incat sa ofere un plus de confort pentru acele trasee un pic mai lungi. Cadrul este unul fabricat din aluminiu, care continuă trendul modern lansat anul trecut. Încă de atunci se putea observa o tendință de a subția țevile caracteristici care sunt întâlnite și pe modelele de top ale unor firme multe mai renumite în producerea de biciclete. Greutatea totusi difera in functie de marimea aleasa la cumpararea, dar nu este un element de ingrijorare mai ales ca bicicleta cantareste destul de putin. 

Bicicleta 28 inch pentru barbati X-Fact Cross Sport, alb, marime cadru 22

     Poziția de pedalare va fi una sportivă, cu ciclistul aplecat spre înainte. În acest sens, pe lângă cadrul cu formă specifică vitezelor mari, vei dispune și de mânare care să îți permită controlul frânelor și al treptelor atunci când alegi să te lași mult pe top-tube, pentru a atinge velocitatea maximă. Componentele care intra in configuratia acestei serii adauga o nota aparte in tinuta de traseu, bicicleta este manevrata usor si prinde la fel de repede viteze nebanuit de mari, mai ales in pante abrupte pe trasee pitoresti de munte.

 

Schimbator Shimano Alivio RD-M4000
Pedalier SHIMANO Tourney FD-TY710 2 foi 50/34.
Brațe pedalier: XS, S, M: 170 mm. L, XL: 175 mm.
Monobloc pedalier cu rulment integrat.

   Anvelopele Kenda K-197 sunt alcătuite dintr-o pereche de jante de 28 inci, ușoare, de bună calitate, din aluminiu cu perete dublu. Acestea vin echipate cu niște cauciucuri Hutchinson Nitro 2. Manetă Microshift 8 viteze, precisă și foarte rezistentă este cea care stabileste vitezele in mers. Aceste frâne Microshift sunt unele precise cu actionare în faţă şi în spate. Manetele frână cyclocross Tektro RL 576 de pe ghidon au un format clasic, fiind adaptate pentru mâinile mici. 

    Una peste alta avem o cursieră de calitate superioară, ce vine la un preț de achiziție accesibil și care oferă un raport calitate/cost peste media majorității modelelor întâlnite pe piață.

Recomandare:

      BICICLETĂ X-Fact Bicicleta Crosscountry Cross este recomandata de majoritatea utilizatorilor care au comandat-o pana acum, avand un pret corect raportat la dotarile existente pe aceasta: Verifica oferta pret

  Cele mai multe preturi sunt variabile, asa ca daca prinzi si perioada de reduceri, poti cumpara bicicleta X-Fact Bicicleta Crosscountry Cross, mult mai ieftina: Verifica pret actualizat

Bicicleta 28 inch pentru barbati X-Fact Cross Sport, alb, marime cadru 22