Canapea extensibila 3 locuri Kult, Georgia Enjoy Mint, review

    Pentru un spatiu care sa fie mereu functional, utilizat eficient, pe timp de noapte sau zi, ai nevoie de o canapea extensibila care la nevoie sa o poti utiliza fie ca pat sau in format restrans de canapea. Fie ca-ti doresti sa te relaxezi, sa te intinzi, sa lucrezi, sa citesti, sa vorbesti la telefon sau sa dormi, canapeaua face parte din viata noastra si este locul unde ne petrecem cel putin 8 ore pe zi. De aceea alegerea modelului potrivit poate fi o adevarata incursiune in necunoscut in care trebuie sa tinem cont de o serie de detalii precum utilitatea sau functia care trebuie sa le indeplineasca, dimensiunea, stilul, tipul picioarelor si bratelor, culoarea, tapiteria, forma, inaltimea spatarului, umplutura si nu in ultimul rand detaliile si accentele decorative. Kult, Georgia Enjoy Mint este un model versatil ce aduce mult confort casei tale, dar puncteaza si la design, fiind locul dupa care vei tanji dupa o lunga zi de munca. 

Canapea extensibila 3 locuri Georgia Enjoy Mint

    Structura interna are rame din lemn uscat din foioase controlate de umiditate. Canapeaua cu 3 locuri Kult, Georgia Enjoy Mint este tapitata cu o stofa rezistenta in culoare verde – Mint, include si 2 perne centrale ce respecta aceleasi reguli de culori cu restul corpului de canapea. Sezutul este realizat din plasa de arcuri tip relaxa, un strat din burete poliuretanic de inalta calitate si un strat de vatelina, pe structura din lemn masiv de plop. La interior, canapeaua Kult, Georgia Enjoy Mint iti ofera si un spatiu de despozitare unde poti pastra la loc ascund lenjeria de pat sau plapuma, ferite de ochii lumii, atunci cand canapeaua este stransa. Spatiu de la interior este partitionat in doua compartimente, delimitat de o placa la mijlocul canapelei care are rol si de element de rezistenta pentru patul extensibil.

Canapea extensibila 3 locuri Georgia Enjoy Mint      Cadrul canapelei este realizat din lemn de plop si cuprinde elemente de articulatie foarte rezistenta care ii permit acesteia sa devina extensibila. Accesoriile din metal, arcuri si bride metalice, unelte multi-functie de pozitie, creeaza un confort ridicat si permit o postura buna si relaxanta atat in pozitia de sezut, cat si in cea de dormit. Daca esti hotarat sa o comanzi va trebui sa tii cont si de dimensiunile acesteia aceasta fiind caracterizata de urmatoarele valori: lungime 194 cm/latime 93 cm/inaltime 72 cm. La interior Kult, Georgia Enjoy Mint beneficiaza de un compartiment pentru depozitare perne si lenjerie de pat, astfel incat sa le poti masca in timpul zilei in cazul in care o transformi in format canapea. Zona de dormit este una generoasa, suficient de mare incat sa deserveasca ca pat pentru doua persoane.

Canapea extensibila 3 locuri Georgia Enjoy Mint

    Odata initiata comanda am primit-o acasa a doua zi iar pana seara era deja montata, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Ea vine pe bucati fiind impartita astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 

Recomandare:

       Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Canapea extensibila 3 locuri Georgia Enjoy Mint