Canapea extensibila 3 locuri Kult, Georgia Enjoy Mango, review

  • de

    Canapeaua extensibila 3 locuri Georgia Enjoy Mango promoveaza nativ ideea de caldura interioara, fiind un concep „cozy” care atrage prin nuanta calda care s-ar potrivi perfect si la tine acasa. Daca vrei sa iti transformi si tu locuinta intr-un loc primitor la care sa te intorci cu placere in fiecare zi, alege cu incredere canapeaua extensibila 3 locuri Georgia Enjoy Mango. Este un mare castig in casa ta, atat din punct de vedere al confortului cat si ca design. Folosirea unor materiale de calitate evidentiaza din nou acest aspect al constructiei, de care beneficiaza Georgia Enjoy Mango, acela de versatil. Cand primesti oaspeti si prieteni la tine acasa, poti folosi canapeaua in forma sa compacta, sau exitinsa atunci cand ai nevoie de un extra pat. 

Canapea extensibila 3 locuri Georgia Enjoy Mango

    Structura interna are rame din lemn uscat din foioase controlate de umiditate. Canapeaua cu 3 locuri Georgia Enjoy Mango este tapitata cu o stofa rezistenta in culoare in nuanta galben mango, include si 2 perne centrale ce respecta aceleasi reguli de culori cu restul corpului de canapea. Sezutul este realizat din plasa de arcuri tip relaxa, un strat din burete poliuretanic de inalta calitate si un strat de vatelina, pe structura din lemn masiv de plop. La interior, canapeaua Georgia Enjoy Mango iti ofera si un spatiu de despozitare unde poti pastra la loc ascund lenjeria de pat sau plapuma, ferite de ochii lumii, atunci cand canapeaua este stransa. Spatiu de la interior este partitionat in doua compartimente, delimitat de o placa la mijlocul canapelei care are rol si de element de rezistenta pentru patul extensibil.

Canapea extensibila 3 locuri Georgia Enjoy Mango    Cadrul canapelei este realizat din lemn de plop si cuprinde elemente de articulatie foarte rezistenta care ii permit acesteia sa devina extensibila. Accesoriile din metal, arcuri si bride metalice, unelte multi-functie de pozitie, creeaza un confort ridicat si permit o postura buna si relaxanta atat in pozitia de sezut, cat si in cea de dormit. Daca esti hotarat sa o comanzi va trebui sa tii cont si de dimensiunile acesteia aceasta fiind caracterizata de urmatoarele valori: lungime 194 cm/latime 93 cm/inaltime 72 cm. La interior Georgia Enjoy Mango beneficiaza de un compartiment pentru depozitare perne si lenjerie de pat, astfel incat sa le poti masca in timpul zilei in cazul in care o transformi in format canapea. Zona de dormit este una generoasa, suficient de mare incat sa deserveasca ca pat pentru doua persoane.

Canapea extensibila 3 locuri Georgia Enjoy Mango

    Odata initiata comanda am primit-o acasa a doua zi iar pana seara era deja montata, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Ea vine pe bucati fiind impartita astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 

Recomandare:

       Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Canapea extensibila 3 locuri Georgia Enjoy Mango

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *