REVIEW: Freza Unghii Portabila TITANIUM PEN PRO, LUXORISE, roz/silver

  E atat de simplu acum cu freza unghii Portabila TITANIUM PEN PRO, LUXORISE, roz/silver, deoarece nu iti mai faci probleme atunci cand pleci in vacanta. Tot instrumentarul de lucru incape cu usurinta in poseta sau in rucsacul de calatorie fara a pune probleme asupra spatiului, iar tu te alegi cu un aparat functional perfect pe care il poti utiliza in orice moment. Desigur o alta intrebuintare pe care o consider foarte utila a acestuia este atunci in cazul in care practici meseria de manichiurist, si ai nevoie de instrumente portabile pentru a face deplasarea mai usoara la cliente. Cu un astfel de aparat problema spatiului este rezolvata, mai ales ca salba de ustensile nu este una tocmai mica, iar un aparat de tip freza chiar ar fi creat probleme in plus. 

     Freza Unghii Portabila TITANIUM PEN PRO, LUXORISE, roz/silver este un device smart ce poate fi conectat cu ajutorul incarcatorului direct la priza sau la orice dispozitiv cu USB – freza unghii, aspirator unghii, lampa UV/ LED unghii, laptop, etc. Practic, mult mai comod este daca ai folosi o baterie externa, una de 320 mAh, fiind sufiicenta pentru a pune in actiune acest aparat. In pachetul comandat primesti cam tot ce ai nevoie pentru punerea sa in functiune, de la alimentatoare, USB, incarcator, capete de slefuire, totul este la locul lui. Dispozitivul are un comutator L/R ce permite alegerea sensului de rotatie al bit-ului utilizat si o rotita care regleaza viteza de rotatie a acestuia. Mandrina are viteza reglabila si poate atinge pana la 15.000 RPM. 

     Punerea in functiune a aparatului se face prin intermediu unui comutator de tip ininte – inapoi ce indeplineste functia de ON – OFF. Controlul viteze il poti face cu ajutorul potentiometrului reglabil superior, in intervalul de 0-15.000 rpm. 

    Pachetul comandat este livrat impreuna cu toate accesoriile, + un ghid de utilizare pentru cei care vor sa citeasca detaliile de functionare ale sale. Ca sa iti faci o idee cat de compact este, TITANIUM PEN PRO, LUXORISE, roz/silver masoara in dimensiune 19.6 x 11.5 x 4.8 cm avand o greutate de 120 de grame.

   De curand beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care o recomand: Verifica pret actualizat

   Daca ai o comanda mai mare de 199 lei, primesti din partea magazinului si un cadou surpriza, colorat, ca cel de aici