Bicicleta eliptica CT-8001, pret, specificatii tehnice (review)

  • de

    Bicicleta eliptica CT-8001 este un aparat de fitness in forma sa eliptica excelent pentru a exersa miscarea chiar la tine acasa. Cand cumparam aparate de antrenament pentru acasa, trebuie sa tinem cont de doua conditii importante: cat de mari sunt (daca ocupa mai mult sau mai putin spatiu) si performantele tehnice. Desigur este important sa avem in vedere tipul de exercitii pe care le avem in vedere: de anduranta, sportiv de performanta sau casual – antrenament pentru tonifiere si mentinere in forma. Este important sa cunosti nivelul de pregatire personal si sa ai in vedere o crestere in intensitate a exercitiilor. Bicicleta eliptica CT-8001 se potriveste perfect oricarui nivel de pregatire, fiind recomandata atat incepatorilor cat si celor mai avansati in domeniu. Este un model construit pe o platforma solida din otel, ce include angrenaje complexe ce fac posibila miscarea in forma eliptica. In plus seaua reglabila in inaltime ofera o zona de odihna confortabil, in timpul exercitiilor.

Bicicleta eliptica CT-8001, magnetica, culoare negru-galben

    CT-8001 este un aparat de fitness care imbina avantajele alergatului cu cele ale ciclismului ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Acest model de culoare negru-galben cu dimensiunile de: (L, l, H) cm 86 x 51 x 150 are o greutate de numai 23 Kg si nu ocupa mult spatiu in locuinta ta. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant care face ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Distanta dintre pedale este de 24 cm. CT-8001 include o pereche de brate mobile si 2 brate fixe de relaxare pentru a obtine un antrenament mai stabil. Senzori de puls sunt incorporati in manere fixe cu conectare la computerul bicicletei.Bicicleta eliptica CT-8001, magnetica, culoare negru-galben

     Indiferent daca programului de antrenament are scopul de a arde stratul adipos sau de a intari sistemul cardiovascular, cheia pentru obtinerea celor mai bune rezultate este de a mentine un ritm cardiac adecvat pentru fiecare program de antrenament. Senzorii de puls va permite sa monitorizați continuu ritmul cardiac in timpul exercitiilor fizice, ajutandu-va sa va atingeti obiectivele de fitness personale. Inainte de a incepe un program de antrenament, este bine sa consultati medicul. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele de peste 35 de ani sau persoanele cu probleme de sanatate preexistente. De mentionat este si faptul ca acest monitor al pulsului cardiac nu este un dispozitiv medical.

      Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 90 Kg. Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD, care afiseaza informatii cu scanare la timp, distanta parcursa, viteza, caloriile arse, puls. Computerul din dotare este programat manual avand ca sursa de energie o baterie de tip AAA. CT-8001 functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are 8 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul manual de presiune cu sistem de franare magnetic de pe ghidon, fara a opri antrenamentul.

     Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 28 cm, cu o greutate de 5 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului.

     Bicicleta eliptica CT-8001 este usor de utilizat, confortabila, oferind toate optiunile de antrenare necesare unui program de antrenament complex. Imi place ca este usor de utilizat, computerul de bord masoara exact actiunile utilizatorului, iar in memoria acestuia poti inregistra pana la 10 antrenamente. Astfel vei cunoaste mereu care este progresul tau, fiind astfel mai bine motivat sa continui cu aceste exercitii.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

    Poate fi achizitionata zilele acestea avand un pret mult mai mic, oferta fiind supusa conditiilor de valabilitate a promotiei curente: Verifica pret actualizat

Bicicleta eliptica CT-8001, magnetica, culoare negru-galben

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *