Kit PolyGel Better This Way #02 + Solutie modelare CADOU, review

  • de

   Un kit polygel care se aplica usor si este eficient pentru comunitatea de beauty, in timp, ca durata si rezistenta, este PolyGel Better This Way #02. Acesta primeste cadou si o solutie de modelare, inclusa in kit. Nu este deloc greu sa il aplici, se usuca rapid cu ajutorul unei lampi LED, sau natural, fiind potrivit atat pentru uzul personal, cat si pentru saloanele de infrumusetare. Polygelul este foarte rezistent si poate fi folosit atat pentru constructia unghiilor pe tips, cat si pe sablon. Se aplica cu o pensula umezita in solutia de modelare. Polygel-ul necesita uscare la lampa UV de  aproximativ 2 minute si la lampa LED 30-60 de secunde.

Atat tu, cat si clientele tale, puteti fi posesoarele unei manichiuri perfecte pentru mai mult timp folosind setul Advanced Nails, + Solutie modelare CADOU

                                         Vezi oferta promotie actualizata

Setul contine:

  • – un flacon polygel (culoarea se alege cu ajutorul selectorului de sub pret)
  • – o pensula pentru modelare
  • – CADOU: un flacon de solutie adjuvanta pentru polygel (aroma poate varia in functie de disponibilitatea stocului)

    PolyGel Better This Way este un produs cu o compoziție duală, adică are manevrabilitatea acrilului și proprietățile unui gel. Datorită acestui fapt, munca noastră se scurtează considerabil și totodată se ușurează. O calitate a acestui produs este că nu are miros, și se poate aplica într-un singur strat gros, deoarece nu curge și nu arde în lampă. Este ideal atât pentru formarea unghiilor scurte cât și a formelor extreme. Se aplica cu o pensula umezita in solutia de modelare. Pentru întărire aveți nevoie de o lampă UV sau LED, dar după întărire, pe unghii aproape că nu se formează exsudația. Este suficient să ștergeți stratul subțire cu ajutorul cleanerului. Are o acoperire buna, o consistenta medie si o rezistenta indelungata.

     Gama de nuante PolyGel Better This Way este incredibil de variata, peste 20 de nuante fiind disponibile pentru a fi comandate de aici

 

       Culorile foarte pigmentate asigura o acoperire perfecta atat pe unghiile naturale, cat si pe unghiile cu gel. Oja semipermanenta PolyGel Better This Way vine cu o formula revolutionara, gandita special pentru cele mai pretentioase manichiuriste si cu un amblaj deosebit. Consistenta gelului „ LUXORISE” permite obtinerea unui aspect foarte natural al manichiurii, nu ataca unghia si se poate inlatura foarte usor. Este usor de utilizat, chiar de acasa. Se construiește foarte bine pe șabloane mici, tipsuri de unghii și, cel mai bine, se creează cu el modelajul împreună cu șabloane speciale dedicate din set.

      De curand beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care o recomand: 

                                                          Vezi pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *