Televizor LED Smart VORTEX V50ESLN86S, pret, specificatii tehnice

  • de

  VORTEX V50ESLN86S este cel mai bun exemplu pentru faptul ca functia de Smart Tv este in ultimul timp aproape o necesitate si nu un feature atunci cand vorbim de televizoare inteligente. Chiar si modele accesibile asa cum este si VORTEX V50ESLN86S pot primi aceasta imbunatatire, acest lucru nefiind legat de un brand anume sau pret. Astfel cu un buget nu foarte mare dedicat pentru un nou televizor, poti achizitiona acest model, chiar atractiv dpv al dotarilor, dotat cu un ecran de dimensiune 124 cm, ce suporta o rezolutie UHD. Prezenta uneu interfete intuitive pe baza de Linux aduce mai multe avantaje decat a uneia proprie, ai acces la mai multe aplicatii simultan, totul este bine optimizat succesiunea de ecrane fiind usor parcursa de orice utilizator interesat de tehnologie si tot ce tine de online. Linux este un sistem de operarea open source, ce nu necesita ceritificari sau cumparare licenta, usor de custumizat de catre fabricantii de televizoare, lucru pus in practica si de cei de la Vortex. Scopul final este acela de a oferi un device cat mai practic, ieftin si care sa se miste foarte bine in procesul de utilizare.Televizor LED Smart VORTEX V50ESLN86S, Ultra HD 4K, 124 cm

     In cazul lui VORTEX V50ESLN86S, interfata Smart in configuratia televizorului ofera posibilitatea utilizatorului sa se distreze cu ajutorul aplicatiilor multiple ce le are la dispozitie, de la video streaming, cele pentru jocuri, navigare online sau retele sociale. Printre aplicatiile care vin direct preinstalate se numara Netflix, YouTube, Facebook sau Skype dar si servicii de email si internet browsing. Continutul poate fi accesat rapid, fara interferente, experienta unica fiind una excelenta, in privinta vitezei de reactie si a imaginilor transmise. In cazul sistemelor de operare Android, numai certificarile si testele necesare obtinerii acestora implica mai mult timp in dezvoltare, mai multe resurse implicate de la testari, dezvoltatori, astfel ca pretul final este vazut la raft de utilizatorul final. Cand exista astfel de sisteme mult mai ieftine, gandite sa functioneza ca si Android, nu stiu cat mai merita alegerii unui Android, doar daca esti un pic exigent si cauti ceva dedicat.

    Experienta vizuala este completata de un design foarte bine pus la punct de materialele de calitate din care este construit televizorul. Ramale subtiri ce inconjoara ecranul de 124 cm, pun in valoarea intreaga dimensiune a acestuia, ecranul ocupand cea mai mare partea a spatiului frontal, de pana la 95 %. Eleganta este sporita de ramele subtiri la baza carora se regasesc doua picioruse de sustinere in puncte simetrice, partea dreapta si stanga. Televizorul poate fi pozitionat cu usurinta pe un suport tv la mare inaltime, conectand un model de VESA, inclus in pachetul comandat. Diagonala de 124 cm va permite sa vedeti imaginea in ansamblu, totul devenind foarte real pe un ecran mai mare. Aveti acces facil la continut si control simplificat printr-o singura telecomanda si sistemul sau de operare Android. 

  1. Caracteristici imagine:

     Cateva lucruri sunt importante la acest model atunci cand vine vorba de imagine: Unghiul de vizualizare de pana la 178 de grade – indiferent de zona de unde il vei privi, televizorul nu da impresia de ecran care lucreste, detaliile fiind un aspect destul de important, – timpul de raspuns de 8 ms – televizorul reactioneaza rapid si transmite fara sa aiba intreruperi toate informatile pe ecranul de 124 cm. Este un detaliu important care se va fi vizibil in timpul transmisiilor de evenimente sportive sau filme de actiune. Chiar daca calitatea nu este una corespunzatoare UHD, sistemul propriu de upscalare contribuie constant la imbunatatirea calitatii continutului redat, inclusiv transmisie tv. 

    Imaginile sunt active pe ecran avand urmatoarele caracteristici de redare: luminozitate 250 cd/mp, contrast nativ 5000:1 si aspect imagine 16:9. Caracteristicile superioare de imagine De Interface impiedica pierderile de informatie in cazul imaginilor ce se succed rapid, in timp ce Picture enhancements asigura o cromatica optima imaginilor transmise pe fond intunecos sau luminos, modificand intensitatea luminilor si aducand o corectie a contrasului, culorii si luminozitatii.

     Sunetul va fi redat prin doua difuzoare stereo ce livreaza putera totala de 16 W. Modificarea caracteristicilor de sunet sau imagine se poate face cu ajutorul telecomanzii din dotare. Aceasta este unica atat pentru zona de televizor cat si interfata Tv. Semnalul are o arie de eficienta de pana la 7-8 metri. Pentru a avea o perspectiva de ansamblu si mai buna asupra sa, poti monta televizorul Vortex pe un suport VESA la inaltime, care sa respecte standardul 400 x 200.

      2. Conectivitate:

     Cei de la Vortex ofera o gama variata de conectori prin care poti conecta orice dispozitiv extern la atest televizor, pana la 11 conectori fiind integrati. Astfel putem spune ca acesta nu duce lipsa de mai nimic, este un model optimizat pentru tot felul de activitati care implica redarea dupa dispozitive externe: beneficiaza de 3 intrari HDMI, 2 porturi USB, intrare casti, intrare PC si Slot CI+. 

     Conectarea la internet se va putea atat prin wireless cat si LAN, acesta fiind dotat cu un adaptor de retea internet Wi-Fi si port RJ-45. Memoria interna este de 1 Gb in timp ce HDD-ul unde vor fi stocate mare parte din aplicatii are o capacitate de 8 Gb. Avand o eficienta energetica A+, consumul sau de 120 W nu iti va incarca factura la curent mai mult decat este necesar. Pachetul comandat iti aduce impreuna cu televizorul o telecomanda, manualul de utilizare si cablul de alimentare. Masoara in dimensiuni 111.6 x 24.5 x 71.7 cm, avand o greutate totala de 10,5 Kg.

Se recomanda din partea producatorului pastrarea unei distanta de cel putin 3 x marimea diagonalei, aproximativ 3 m. Este un model cu numeroase caracteristici tehnice de imagine, interfata Smart, totul la un pret atractiv

Recomandare:

        Este un televizor care il recomand tuturor, o investitie excelenta, nu este foarte scump,iar calitatea este garantata: Verifica oferta pret

       Beneficiaza de o reducere destul de consistenta zilele acestea, asa ca iti recomand sa verifici pretul din oferta chiar acum: Verifica pret actualizat

Televizor LED Smart VORTEX V50ESLN86S, Ultra HD 4K, 124 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *