Frigider cu doua usi Beko RDSA290M30XBN, pret, specificatii tehnice

   Frigiderul cu doua usi Beko RDSA290M30XBN este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat cu functie racire dotat la standardul 2020, acesta fiind un model de generatie noua. Este un aparat de racire interesant prin prisma pretului sau accesibil, destul de incapator, ce foloseste un sistem de racire static. Designul este de partea sa, ce iese in evidenta prin culoarea argintie, un model care iti confera senzatia de nou si eleganta care este imprumutata imediat incaperii in care este instalat. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat clasic ca in partea de sus sa fie plasat congelatorul iar in partea de jos sa fie plasat frigiderul. Acest model are tehnologia de dezghetare manuala a frigiderului si a congelatorului. Beko RDSA290M30XBN cu tehnologie de racire statica are un volum net generos pe frigider de 209 l precum și un compartiment special pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Sistemul static cu care este dotat aparatul pastreaza perfect alimentele proaspete. In timp pentru buna functionare a aparatului, este recomandata decongelarea manuala a aparatului pentru a oferi aceleasi performante de racire ca la inceput.

Frigider cu doua usi Beko RDSA290M30XBN, 278 l, Clasa A+, XXL Bottle holder, H 162 cm, Argintiu

      Senzorul amplasat in interiorul frigiderului permite mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 20 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. Pe uşă sunt situate alte trei compartimente, dintre care două sunt pentru ouă şi pentru sticle.

     In partea inferioara a frigiderului Beko RDSA290M30XBN se afla compartimentul cu temperatura de 5°C etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului reversibila cu maner orizontal integrat cu deschidere spre dreapta este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele 3 rafturi specializate pentru depozitarea de oua si diverse pachetele cu produse alimentare. Ultimul raft de jos este specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu sau alte recipiente cu inaltime medie.

     Capacitatea maxima net de 278 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 209 litri si congelator cu un spatiu total de 69 litri. Zona de congelare are un compartimente despartit de un raft din sarma. Compartimentul congelatorului ofera variate optiuni multiple de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi reversibile cu maner orizontal cu deschidere spre dreapta. Sertarul detasabil mareste spatiul de congelare a alimentelor, daca e necesar.

     In plus congelatorul detine un recipient pentru cuburile de gheata. Puterea de congelare a aparatului este de 4 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

    Beko RDSA290M30XBN a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: ST  fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

      Beko RDSA290M30XBN avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 19 ore fara ca alimentele sa se degradeze. 

Frigider cu doua usi Beko RDSA290M30XBN, 278 l, Clasa A+, XXL Bottle holder, H 162 cm, Argintiu

       Eficienta energetica oferita de frigiderul Beko RDSA290M30XBN este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum nominal de 255 kWh in decurs de un an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un sistem de amortizare performant este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 39 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 162 x 59,5 x 59,2 si o greutate de 35 Kg.

     Frigiderul are o bună eficienţă energetică, este încăpător şi consumă destul de puţin. Aşadar, poate fi o soluţie pentru cei cu un buget redus, atât timp cât aşteptările sunt potrivite.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Frigider cu doua usi Beko RDSA290M30XBN, 278 l, Clasa A+, XXL Bottle holder, H 162 cm, Argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *