Feliator, Brava Spring Slicer Delimano, pret, specificatii tehnice

  • de

   Atunci cand facem mancare intreg procesul de feliere taiere si maruntire al fructelor si al legumelor poate fi efectuat cu acest aparat revolutionar Brava Spring Slicer de la Delimano. Pus la lucru, Brava Spring Slicer, te ajuta sa termini mult mai repede treburile din bucatarie, datorita sistemului de taiere propriu ce marunteste incredientele rapid si eficient, incat sa se inmoaie in procesul de fierbere, mult mai usor. Aparatul poate fi folosit ca o unealta rapida si in cazul pregatirii de salate, fie ca toci castraveti, rosii sau varza, totul se desfasoara acum mult mai rapid. In zona superioara introduci alimentele in gura de colector, apoi prin actiunea miscarii, aparatuli le feliaza in bucati mai mici. E mai rapid, simplu și sigur să pregătești toate ingredientele de care ai nevoie pentru mese sănătoase și delicioase cu acest aparat minunat.

DELIMANO BRAVA SPRING SLICER

   Aparatul are un design compact, ceea ce il face usor de utilizat la bucatarie, ocupand astfel un spatiu nu foarte mare pe blatul din bucatarie. La cat de mic este nu ai sti cat de mult e de ajutor pana cand il pui prima data la lucru. Este usor sa gatesti acum, deoarece partea cea mai grea de pregatire a legumelor, poate fi facuta mult mai facil. Noi l-am pus la lucru si in privinta cartofilor, care au reusit sa fie maruntiti in cubulete aproape identice ca dimensiuni. Aceasta activitate consumatoare de timp inainte, este acum realizata in decurs de doar cateva minute. Este extraordinar ce poate face acest aparat minunat. 

DELIMANO BRAVA SPRING SLICER

    Uită de cuțite și tocător, deoarece mecanismul unic al acestui instrument de bucătărie va tăia și felia fructe și legume singur! Designul său inteligent înseamnă mai multă siguranță și mai puțină mizerie în bucătărie, totul într-o unitate ușor de curățat, ușor de depozitat. Cu 40 de setări de grosime, cuprinse între 0,2 și 8,0 mm și, două stiluri diferite de tăiere, feliatorul îți oferă zeci de moduri de a pregăti ingrediente pentru salate rapide și gustoase, platouri de fructe, supe, cartofi prăjiți, tocănițe și multe altele. Utilizează comenzile simple pentru a schimba setările și cu fiecare apăsare vei transforma ingredientele in dimensiunile dorite. Astfel aparatul se va adapta nevoilor tale, si va felia alimentele vegetale sub diverse forme sau dimensiuni.

Delimano Brava Spring SlicerDelimano Brava Spring Slicer

   Gura de alimentare XXL & accesoriu de împins pentru extra protectie te vor ajuta sa termini totul rapid si in tot acest proces sa fi si eficient. Alimentele trecute prin acest proces de feliere vor fi inmagazinate intr-un suport de plastic transparent, ce poate fi detasat cu usurinta, in vederea spalarii manuale sau in masina de spalat vase automata. 

Delimano Brava Spring Slicer

Setul Brava Spring Slicer include:

  1. Bază pliabilă cu sistem de lame triple, adaptiv, sistem de siguranță blocant
  2. Vas de colectare
  3. Accesoriu de împins
  4. Gură de alimentare XXL
  5. Perie de curățare

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Delimano Brava Spring Slicer

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *