Serviciu de masa Kring Monique 19 piese, pret, pareri

  • de

     Serviciul de masa Kring Maya, 30 piese, este alegerea perfecta daca doresti sa impresionezi atunci cand primesti acasa invitati, un serviciu ce contine 19 piese atent realizate din portelan, totul la un pret foarte bun. Cele 18 farfurii de diferite dimensiuni din portelan impreuna cu un bol de 23 cm sunt suficiente de adanci incat sa nu scapi mancarea pe jos, cu margini alungite, pentru a le putea aseza cu usurinta la masa atunci cand mancarea este fierbinte in ele. Rezistente la căldură, spălare și la toate poftele tale, aceste porțelanuri premium de la Kring și-au propus să schimbe arta modului de servire. Lansand colectii noi an de an și avand deja un renume mondial,  piesele pe care le alegi pentru mesele tale nu vor dezamăgi: te vor face centrul atenției. Acesta are un design deosebit si iti va aduce un plus de rafinament si prezentare preparatelor culinare servite la ocazii speciale.

Serviciu de masa Kring Monique 19 piese, Opal, Alb

     E perfect pentru orice ocazie de la o cina in familie cu mai multi prieteni, pentru a servi ceaiul impreuna cu prietenii, la o cafea sau intalnire de afacere. Setul contine mai multe piese printre care:

6 farfurii intinse 23 cm;

6 farfurii adanci 20.5 cm;

6 farfurii pentru desert 20.5 cm;

1 bol 23 cm.

       Intreg pachetul cantareste 6,7 Kg, greutatea reprezentand si faptul ca avem de-a face cu un produs premium de calitate. Poate fi considerat un cadou ideal pentru o zi de nastere sau sarbatori.

Recomandare:

         Il recomand cu incredere tuturor care vor sa faca o impresie buna invitatilor, fiind un serviciu de calitate si complet disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

Serviciu de masa Kring Monique 19 piese, Opal, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *