Pat Martha Grey, pret, specificatii design (review)

   Daca doresti sa optezi pentru alegerea unui pat elegant, care sa indeplineasca si criteriul de functionalitate oferind un spatiu de relaxare optim, modelul Martha Grey din material textil de culoare gri deschis, tapitat, este o alegere excelenta. Folosit în decorarea interioarelor, culoarea gri dă un aer elegant, șic, insă trebuie folosit cu multă înțelepciune. Asociat cu nuanțe din aceiasi tonalitate deschisa, culoarea gri dă acel aer de luminozitate și eleganță in incapere, fiind considerata una dintre culorile cele mai comune de la interior atunci cand dorim sa definim un spatiu deschis si aersit. Este o culoare unic generala care se regaseste din ce in ce mai des in dormitoarele noastre, fiind un element vizual placut.

Pat Martha Grey 160x200 cm

    Patul tapitat Martha Grey este recomandarea noastra, deoarece ofera un spatiu de dormit comod, modern si extrem de practic. Are in componenta linii bine definite, iar nuanta de albastru impusa de materialul textil de la exterior contureaza stilul simplist pentru un design minimalist intr-o camera de vis. Materialul tapitat din textila amplifica senzatia de calitate, cusaturile si imbinarile de pe fiecare piesa fiind foarte bine executate pentru o utilizare de lunga durata. Acest pat dublu are dimensiunile de Lungime: 215 cm, Latime: 173 cm, Inaltime capatai: 105 cm, pentru care vei utiliza o saltea de 160 x 200 cm. 

    Martha Grey este un pat excelent ce completeaza elementele de design ale camerei alese, un model compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Patul vine dotat si cu o tablie de inaltime 105 cm deoarece designul acestuia este menit sa asigure cel mai bun confort utilizatorului. Suportul de sustinere a saltelei este inclus in pret si este realizat din traverse lemn sustinute de o traversa longitudinala. Travesele se fixeaza de structura patului la o distanta de 3 cm intre ele, aspect important in ce priveste aerisirea corecta a saltelei, si implicit impiedicarea formarii de mucegaiuri sau acarieni.

Dimensiuni exterioare pat:
Lungime: 215 cm
Latime: 173 cm
Inaltime tablie capatai: 105 cm
Inaltime tablie picioare: 35 cm
Inaltime picioare: 5 cm

       Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Materialul de constructie este format din conglomerate din lemn cu cant din ABS. Comanda acestuia se livreaza demontat, ambalat in cutii de carton. Pentru asamblare, kit-ul de comanda cuprinde schita montaj, feronerie, certificat garantie si conformitate.

Recomandare:

      Recomand aceast pat tuturor celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza patul tapitat Martha Grey la un pret mult mai mic: Verifica pret redus

 

Pat Martha Grey 160x200 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *