BLUZĂ SCHI 100 NEGRU/ALB BĂRBAȚI WED’ZE, pret, pareri

  • de

    Afara s-a racit odata cu schimbarea de anotimp, asa ca ne gandim din ce in ce mai atent cu privire la vestimentatia de casa, iar hainele mai groase revin in atentia noastra. BLUZĂ SCHI 100 NEGRU BĂRBAȚI WED’ZE este o alegere excelenta pentru acest moment, sa o porti in casa, atunci cand e mai racoare de dimineata, avand o constructie dintr-un material bun izolator termic ce pastreaza foarte bine caldura corpului pentru a nu se disipa. Astfel nu apare senzatia de frig iar in general te simti mult mai bine si energic. In general, bluza WED’ZE 100 a fost creata pentru schi, pentru a fi purtata ca layer pe dedesubt-ul unei gheci de iarna, adaptata sportului de iarna. 

LENJERIE DE CORP SCHI BĂRBAȚI Schi si Snowboard - Bluză schi 100 Bărbați WED'ZE - Imbracaminte schi barbati

       Deoarece sportul de iarna cred ca nu va fi atat de bine activat iarna aceasta avand in vedere contextul pandemic actual, WED’ZE 100 poate fi considerata o alternativa buna la hainele de casa, o bluza care tine de cald, este simpla si placuta sa o porti pe tot timpul zilei sau chiar noaptea, materialul de constructie fiind unul placut. Bluza are o croială REGULAR. Este vorba despre o croială clasică, care se adaptează tuturor conformațiilor. Pentru confort termic pe pârtie, vă recomandăm să respectați regula celor 3 straturi:

– stratul 1, pentru evacuarea transpirației;
– stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii; – stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

   Toate produsele Wed’ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi, acestea sunt testate în condiţii reale de utilizare (pe zăpadă, în frig, în zăpadă afânată, etc.). Echipele de producţie se asigură că produsul corespunde utilizării în condiții reale de practică. Este o bluza foarte practica care odata ce ai pus-o pe tine nu incomodeaza si tine foarte bine de cald. 

      Nu e de amanat deoarece o raceala te poate face sa cheltui mai multi bani pe buline. Noua colectie de bluze schi WED’ZE este acum disponibila si in cel mai mare magazin online din Romania la preturi atractive: Verifica modele disponibile

    Alege din categoria bluze de iarna potrivite stilului tau de viata la pret de producator: Verifica preturi actualizate

LENJERIE DE CORP SCHI BĂRBAȚI Schi si Snowboard - Bluză schi 100 Bărbați WED'ZE - Imbracaminte schi barbati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *