Statie de calcat Tefal Easy Pressing GV5262E1, review & pareri

     In absenta unui dispozitiv de calitate, procedeul de a calca rufe poate fi unul de durata sau sa nu reusesti sa elimini cutele in totalitate. In acest caz daca doresti sa scapi de aceste griji alegerea potrivita este o statie de calcat. Desi mai multe modele mi-au atras atentia din punct de vedere al performantelor, am ales statia de calcat Tefal Easy Pressing GV5262E1. Este un aparat performant, compact, usor de utilizat si foarte practic in operatiunile complexe cu haine de tot felul. Tefal Easy Pressing GV5262E1 este un aparat de calitate ce reuseste sa calce rufele eficient indiferent de temperatura, folosind tehnologia aburului indus. Temperatura este optimizata incat sa ofere protectie materialelor care sunt puse la grea incercare atunci cand borna termica depaseste valorile normale. Pentru reglarea temperaturii si a jetului de abur, consola situata pe zona fierului de calcat ofera un reglaj exact prin rotirea in pozitii diferite, care sunt specifice tipului de tesatura calcat. E usor sa iti dai seama care este setarea potrivita, deoarece fiecare treapta de nivel beneficiaza de pictgrame specifice tesaturilor dorite.

Statie de calcat Tefal Easy Pressing GV5262E1, 2200 W, 5.2 bar, 85g/min, rezervor 1L, tehnologie Durilium, alb/albastru

    Calitatea aburului consistent sub presiunea celor 5 bar iti vor usura de fiecare data munca depusa, si in acelasi timp vei proteja tesatura lucrurilor tale, pe o perioada de timp mai indelungata. Tefal Easy Pressing GV5262E1 este o statie de calcat usor de controlat, perfecta pentru a fi folosita atat de cei cu experienta cat si de cei incepatori. E nevoie de doar cateva minute sa intelegi functiile sale, ca apoi sa o poti folosi fara probleme. Materialul este netezit cu succes indiferet de consistenta acestuia. In cazul cutelor mai dificile este recomandat aplicarea unui jet de abur mai consistent. Statia de calcat Tefal Easy Pressing GV5262E1 isi duce la bun sfarsit misiunea ridicandu-se la nivelul asteptarilor utilizatorului. 

    Cu Tefal Easy Pressing GV5262E1 calcatul este practic o joaca de copii, aceasta avand puterea de a indeparta chiar si cutele cele mai dificile in doar o miscare. Cu un fier traditional acest lucru era posibil doar daca insistai de mai multe ori in acelasi loc. Deasemenea nu va mai fi nevoie sa calci rufele si pe fata si pe dos, o singura operatiune fiind suficienta. Odata ce pui in functiune statie, nu e nevoie sa astepti decat maxim 2 minute pana cand talpa ceramica atinge temperatura optima pentru a incepe sa calci rufele.

     Elementul cheie in elementul de design al acestei statii de calcat il reprezinta talpa rezistenta Durilium Airglide cu sistem automat de curatare. Aceasta asigura un flux continuu si consistent de abur pentru a elimina chiar si cele mai dificile cute. Aderenta este mult mai buna fata de alte dispozitive clasice ajutandu-te sa calci cu usurinta fara a insista asupra cutelor de mai multe ori. Talpa cu care este echipata este elementul cheie in tot acest angrenaj, este cea care va face diferenta atunci cand vei folosi statia de calcat reusind sa obtina rezultate foarte bune chiar si in cazul cutelor greu de scos. Aceasta este ajutata indeaproape de siemul performant cu aburi ce ridica apa din rezervor pana la o presiune de 5.2 bar, acoperind astfel o arie destul de larga doar printr-o singura actionare. 

Statie de calcat Tefal Easy Pressing GV5262E1, 2200 W, 5.2 bar, 85g/min, rezervor 1L, tehnologie Durilium, alb/albastru

      Talpa Durilium Airglide este dotata si cu sistem anti-calcar pentru a preveni depunerile de calcar precum si sistem anti-picurare ce impiedica evacuarea unei cantitati mai mari de apa ce ar putea pata tesatura. Cu ajutorul setarii ECO, statia de calcat Tefal Easy Pressing GV5262E1 va avea un regim de consum mai redus de energie, urmand ca apoi sa se inchida in mod automat in cazul in care nu va mai folosita, pret de mai multe minute la rand. Statia de calcat Tefal beneficiaza si de sisteme de siguranta ce asigura o protectie sporita in timp, pentru buna functionare de lunga durata. Sistemul de curatare automat anti-calcar elimina particulele fine de clacar depuse pe coloanele de transmisie apa de la interior, operatiune ce este executata in mod automat, setata din fabrica. Practic odata cu aprinderea LED-ului de semnalizare calcar, utilizatorul este nevoit sa apese pe butonul de autocuratare. Colectorul anticalcar asigura indepartarea usoara a depunerilor de calcar din boiler, prelungind durata de viata a statiei de calcat. Sistemul de blocare automat opreste functionarea statiei in cazul in care aceasta nu mai este folosita pentru o perioada de timp mai indelungata.

     Statia de calcat Tefal Easy Pressing GV5262E1 este prevazuta cu un rezervor de capacitate 1 litru si ofera un debit de abur de 85 g/min avand o presiune de 5.2 bar. Presiunea inalta a aburului, de 5.2 bari, asigura sesiuni de calcat rapide si eficiente. De asemenea, produsul dispune si de un jet de abur puternic capabil sa netezeazca cele mai dificile cute si de un design inovativ al talpii ce este profilata pentru a avea acces la cele mai dificile suprafete de tesatura. Rezervorul este unul detasabil pentru a fi reincarcat rapid, autonomia de functionare pana la golire completa fiind de cca. 2 ore de functionare continua. Esti avertizat vizual in mometul in care rezervorul este aproape gol prin iluminarea intermitenta a unui indicator LED. Cablul de lungime 1.7 metri este mai mult decat suficient pentru o portabilitate maxima. Acesta se strange in cordon in partea laterala, acolo unde exista si o piedica din plastic pentru a sta in pozitie stabila.       

    Functiile de siguranta vor asigura o protectie sporita in cea ce priveste calcarul depus in timp, acesta fiind indepartat automat dupa fiecare utilizare. Sistemul de blocare automat scoate din functiune statia in cazul in care aceasta nu este folosita un timp mai indelungat evitanduse astfel un consum energetic mare sau posibile accidente. Colectorul anticalcar asigura indepartarea usoara a depunerilor de calcar din boiler, prelungind durata de viata a aparatului si performante durabile. Acele urme de depunere care se strang pe marginea talpei sunt istorie, functia anticalcar oferind nu numai siguranta hainelor, in acelasi timp respecta si regula de baza unei functionari corecte, mecanismele de la interior fiind protejate de calcar sau alte depuneri ce pot scurta durata de functionare a aparatului de calcat.

     Daca ar fi sa iti oferim un model de comparat, cu un pret foarte bun in aceasta perioada, modelul Tefal Easy Pressing GV5262E1, pare sa se apropie cel mai mult de acesta, avand o reducere consistenta in campania de Black Friday: Vezi stoc actualizat

      Nu trebuie sa fi expert sau sa iti placa sa calci deoarece cu statia de calcat Tefal Easy Pressing GV5262E1 totul este mult mai usor iar rezultatele vizibile inca de la prima trecere a fierului de calcat pe deasupra tesaturii iti va da mai multa incredere. Deasemenea nu trebuie sa insisti prea mult asupra cutelor. Totul se reduce la o sigura trecere, iar astfel timpul alocat calcatului este semnificativ diminuat, la fel si cantitatea de rufe calcata este mai mare. Odata plasata comanda, statia de calcat a sosit in 48 de ore acasa prin curier rapid.

In concluzie, Tefal Easy Pressing GV5262E1 este o statie de calcat adaptata cerintelor din 2020, cu un design modern si un consum foarte redus de energie. Panoul de control intuitiv, gama variata de programe si functii sau optiunile utile sunt alte avantaje pe care te poti baza atunci cand calci rufele

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta, usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Vezi cel mai bun pret

         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Vezi pret actualizat

Statie de calcat Tefal Easy Pressing GV5262E1, 2200 W, 5.2 bar, 85g/min, rezervor 1L, tehnologie Durilium, alb/albastru

LasńÉ un rńÉspuns

Adresa ta de email nu va fi publicatńÉ. C√Ęmpurile obligatorii sunt marcate cu *