Ceas de damă Fossil ES3712, pret, specificatii design (review)

  • de

       Ceasul de dama Fossil ES3712 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui ceas de mana foarte frumos din punct de vedere al designului care sa apartina unui brand celebru cu experienta in domeniu si anume Fossil.

      E elegant si se potriveste cu majoritatea tinutelor tale avand o bratara argintie din inox, prevazuta cu un sistem de inchidere tip butterfly cu buton dublu, indicatoare fosforescente si multe alte optiuni de design. Carcasa ceasului din otel inoxidabil este rotunda si are un diametru de 35 mm avand un mecanism ce actioneaza ceasul de tip Quartz. Finisajul carcasei este lucios si este de culoare argintiu. Orele sunt afisate in cadranul central sub forma de linii pentru toate pozitiile fapt care ii da posibilitatea sa fie citit cu usurinta. Pe timp de noapte aceste pozitii sunt iluminate fosforescent in cazul in care faci treceri de la lumina puternica la intuneric. Functiile disponibile de citire sunt de: Ora minut si secunda, prin intermediul a 3 limbi functionale ce poseda caracteristica fosforescenta in cazul luminozitatii scazute.

Ceas de dama Fossil ES3712

      Geamul de deasupra mecanismului cu limbi aratatoare este din cristal mineral si rezista chiar si la apa pana la adancimi de 15 metri unde presiunea exercitata nu este mai mare de 5 atmosfere. Sticla din material mineral este rezistenta la socuri medii, fiind compusa intr-un aliaj perfect ce raspunde bine si la zgarieturi.

    Produsul se livreaza in cutie personalizata, impreuna cu un manual de utilizare si un certificat de garantie. Latimea bratarii metalice este de 16 mm, in timp ce lungimea de 18,5 mm, poate fi prelucrata la o ceasornicarie in cazul in care se dovedeste a fi mult prea lunga.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui ceas elegant de firma care sa se impuna de la prima folosire in tinuta dumneavoastra: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret zilele acestea avand un discount semnificativ valabil pentru comenzile online: Verifica pret redus

Ceas de dama Fossil ES3712

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *