Sari la conținut

Scaun din plastic Luca Red, pret, specificatii design (review)

   Un scaun comod poate lasa o impresie buna in cazul vizitatorilor, fie la bucatarie sau in cazul unei incinte de servire a mesei, atunci cand astepti ca pregatirea mesei sa fie gata. Luca Red este un scaun de bucatarie perfect conturat pentru a va oferi un confort maxim fiind usor de utilizat si de intretinut datorita materialului din plastic rosu. Luca Red este un model placut ca design, ce poate fi utilizat oriunde in casa ta, datorita portabilitatii extinse. Chiar daca modelul acesta vine in formatul clasic rosu, Luca Red este disponibil si in variantele Machiatto – culoarea cafelei latte Machiatto, clasic Yellow – un galben aprins, Clasic Powder si verde Classic Forest. Toate aceste culori pot face casa buna cu celelante obiecte decorative, iar totul depinde de designul pe care doresti sa il abordezi.

Scaun din plastic Luca Red, l50xA44xH80 cm

 

   Materialul de rezistenta din plastic suporta o greutate maxima a unui utilizator de pana la 1o0 Kg. Scaunul Luca Red se remarca prin simplitatea liniilor, ergonomie si functionalitate, acesta fiind perfect adaptat atat pentru sali de conferinte, spatii de asteptare, cat si pentru zona de dining sau bucatarie.

  •  Design ergonomic;
  •  Linii simple si drepte;
  •  Potrivit pentru zona de dining, bucatarie, sali de asteptare, sali de conferinte etc;
  •  Constructie inovatoare
  •  Cadru din lemn rezistent.

    Spatarul acestui model este lat, asigurand o pozitie confortabila coloanei vertebrale. Odata comandate, scaunele ajung prin curier asamblate, astfel ca sunt gata pentru a fi utilizate imediat. Iti recomand sa iei un numar par din acestea, 2 modele sau chiar un set complet format din 4 astfel de modele, pentru ca nu vrei sa ai dealtfel mai multe tipuri de scaune in zona de dinning.

Recomandare:

        Luca Red este exact ceea ce imi trebuia un scaun confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acestea fiind incluse in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

Scaun din plastic Luca Red, l50xA44xH80 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *