Sofa diYana Soft Light Pink 3H, pret, specificatii design (review)

  diYana Soft Light Pink 3H este o canapea cu o cromatica interesanta „Pink” ce ne duce cu gandul la palatul unei printese, locul unde te simti ca acasa. Camera unei domnisoare, trebuie sa includa cel putin o canapea ca acesta, un model care aduce inapoi din atmosfera trecuta, boema si plina de grandoare. Acesta se remarca prin eleganta simplitatii formelor sale, linii interesante ce contureaza discret o piesa de mobilier, statement, integrabila in orice tip de design interior, fie ca vorbim de unul modern sau unul clasic. Functionalitatea si confortul sunt la fel de importante ca si designul, fotoliul fiind rezistent si durabil, iar stratul de spuma poliuretanica care acopera sezutul si spatarul, asigura un grad sporit de confort, in timp ce fibrele textile permit aerului sa circule.

Sofa diYana Soft Light Pink 3H

      Picioarele inalte sunt totodata un accesoriu de design inspirat din secolul trecut, un format de care as spune este foarte bine primit atunci cand doresti sa faci curatenie in jurul sau. Chiar si un aspirator robot ar putea patrunde cu usurinta in jurul sau. Culorile placute ce le deprindem din acest design, fac ca acest fotoliu sa poata fi folosit oriunde in casa ta, incadradu-se perfect cu celelalte elemente de mobilier. In dimensiuni acesta masoara 67 cm latime, 86 cm inaltime si 140 cm lungime, avand o greutate de aproximativ 31 Kg. Punctele impuscate pe zona spatarului ofera un confort in plus pentru coloana, fiind totodata o alegere de design menita sa ofere vizual o noua identitate acestuia.

Sofa diYana Soft Light Pink 3H

     Fotoliul este construit pe un cadru structura din lemn de fag si lemn de stejar de esenta mesteacan. Tapiteria este din catifea din 100% poliester cu umplutura spatar din spuma cu densitatea 25 kg/mc iar umplutura pentru sezut este din spuma cu densitatea 30 kg/mc. Canapeaua este dotata cu tapiterie din tesatura bumbac/poliester cu spuma 5 cm atat pentru sezut cat si pentru spatar. Livrarea acestuia se face sub forma asamblata, astfel ca nu mai este nevoie de o instalare ulterioara. Toate piesele componente fiind complet asezate la locul lor. Imi place foarte mult de acesta, este comod, practic si cel mai important accesibil.

Recomandare:

      Un produs bun raportat la pretul de achizitionare si in acelasi timp o alege inteligenta pentru petrecerea timpului liber cu familia: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Sofa diYana Soft Light Pink 3H