Pachet chiuveta granit cu baterie bucatarie Kring, review

      Chiuvetele de bucatarie marca Kring sunt foarte apreciate de consumatori pentru ca au o calitate buna, un design elegant si preturi bune raportat la calitatea lor. Un model aparte al acestei firme de renume este si chiuveta Kring, care impreuna cu bateria Kring formeaza un tot unitar. Acest model cu panou de scurgere vase cu panta de scurgere spre cuva, are un aspect solid, natural, imbinandu-se, perfect  cu un blat din granit sau din lemn, intr-o bucatarie cu aspect rustic. Acest model de chiuveta de culoare negru, facut din compozit (granit), devine din ce în ce mai căutate de cei care aleg o variantă mai sofisticata pentru chiuveta de bucătărie. Materialul compozit din care este facuta chiuveta, nou aparut pe piata si la mare cautare, folosește un amestec de cuarț, rășini și pigmenți. Prin ce este el mai deosebit fata de alte materiale care sau folosit la chiuvetele clasice din trecut? Compozitul poate ingloba o mare varietate de culorii si forme, care se pot asorta cu gusturile si nevoile noastre de design; Corpul chiuvetei este foarte rezistent la atacurile chimice ale preparatelor folosite în bucătărie; Acest model iși mențin mult timp aspectul inițial; acest model este foarte rezistent la socuri mecanice, ciobiri si zgarieturi cauzate de tacamuri, cutite sau vase scapate in chiuveta; Este foarte rezistent la schimbari bruste de temperatura si la temperaturi ridicate (pana la 280°C), astfel ca se pot pune fara probleme oale sau tigai luate direct de pe aragaz; Suprafata chiuvetei nu este afectata de depunerile de calcar, ce pot fi o adevarata bataie de cap in special in zonele cu apa dura. Acest model de chiuveta cu corpul de dimensiuni medii de 440 x 440 mm si cuva cu dimensiunile de 385 x 208 mm si adancimea de 170 mm, se monteaza pe blat. Acest model functioneaza cu sistemul de prea plin in cuva, ce este un mecanism de siguranta in bucataria noastra.

     Analizand caracteristicile cu care este prevazuta aceasta oferta, dar si faptul ca poate veni ca si parte componenta a unui pachet cu bateria Kring oferta este atractiva. Bateria Kring cu inaltimea totala de 190 mm, inclusa in pachet dispune de un design elegant, ce se potriveste atat in bucatariile traditionale, precum si in cele moderne.

Detalii baterie:

  • Rotatie pipa: 360 °;
  • Tip debit: Ajustabil;
  • Tip cartus: Ceramic;
  • Diametru cartus: 35 mm.

     Materialul bateriei este din alama si imbracat in material compozit cu finisaje cromate de culoare negru, cu rotatie tija la 360°. Cartusul ceramic de 35 mm al bateriei cu manerul metalic si cu pozitie deasupra, are indicator pentru apa rece si apa calda si asigura o functionalitate garantata pentru un numar minim de 500.000 cicluri inchis/deschis. Bateria din punct de vedere tehnic este dotata si cu aerator cu limitare de debit, asigurand 2 tipuri de jet cu flux stabil si fara stropi. Ca o particularitate aparte a acestui model este faptul ca este echipat cu un dispozitiv special de dus extractibil cu sita din plastic, ce are un jet dublu, ce ne permite sa ajungem cu jetul de apa oriunde in chiuveta, facand posibila utilizarea completa a zonei de spalare. Racordul pentru montaj in chiuveta a acestui model de baterie, are un diametru pentru o gaura de 35 mm. Racordurile flexibile asigura o instalare simpla si rapida. Pachetul mai include si doua racorduri flexibile cu lungimea de 300 mm si piulita de legatura marimea 1/2″, pentru apa calda si apa rece; Furtun flexibil de alimentare para dus cu contragreutate; Sistemul de fixare baterie compus din filet metalic. Accesoriile chiuvetei Pyramis Mido sunt urmatoare: Ventil 3 ½ inch cu prea plin in cuva, ce este un mecanism de siguranta in bucataria noastra; Sifon cu pop-up, care actioneaza automat ventilul. Acesta este foarte practic cand se doreste inchiderea sau deschiderea ventilului fara a necesita udarea mainilor (ventilul este actionat automat de la butonul montat pe chiuveta fara a mai fi nevoie sa introducem mana in cuva). Mastic cu cleme de fixare pentru chiuveta si un sablon de decupat blat. Gaura pentru montaj in chiuveta a acestui model de baterie, are un diametru de 35 mm.   

 Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o chiuveta si o baterie performanta care sa faca fata nevoilor si cerintelor noastre la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este efectuat rapid pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Pachet chiuveta granit cu baterie bucatarie Kring, compozit granit, 440x440mm, adancime 170mm, montare pe blat, negru