Cada de baie Kring Cristal pret, specificatii design (review)

       Am tot vorbit zilele trecute de modul in care trebuie sa ne orientam in alegerea mobilierului pentru zona baii, dar cel mai important este cada, acolo unde petrecem cel mai mult timp, un loc de relaxare care va trebui sa se potriveasca unui spatiu mic, asa cum stim ca sunt baile pe la noi. Cada de baie Kring Cristal din acril antibacterian permite pastrarea indelungata a temperaturii apei, fiind rezistenta, durabila, rigidia, nu se decoloreaza si nu isi pierde atractivitatea deoarece este colorata in masa. Aceasta este disponibila pentru comanda in formatul spre dreapta sau stanga, in functie de formatul baii proprii.

Cada de baie Kring Cristal 150x100x41cm, dreapta, grosime 6,5mm, acril antibacterian

    Kring Cristal este o cada de baie de dimensiune 150 x 100 x 41 cm, are o grosime de 6.5 mm, este complet de culoare alba, iar forma sa este una de scoica. Acest model are un aspect solid, natural, imbinandu-se, perfect  cu un blat din granit intr-o baie moderna. Finisajul este unul mat, de culoare alba, facut din placa acril antibacterian, cu o pardosea dubla realizata prin ramforsare din fibra de sticla. Cada din acril antibacterian permite pastrarea indelungata a temperaturii apei, fiind rezistenta, durabila, rigidia, nu se decoloreaza si nu isi pierde atractivitatea deoarece este colorata in masa. Pentru curatarea zilnica, folositi numai detergent lichid si lavete din material moale. Nu folositi agenti de curatare care contin solventi chimici, precum amoniac sau acetona.

Cada de baie Kring Cristal 150x100x41cm, dreapta, grosime 6,5mm, acril antibacterian

    Instalarea cazii cu toate cele poate fi realizata urmarind notificarile si detaliile descrise pas cu pas din cartea tehnica. Deasemenea nu putem spune ca e o operatiune foarte simpla, la indemana tuturor, fiind nevoie de ceva pricepere in domeniu si simt ingineresc pentru imbinarea optima a tuturor pieselor. Astfel iti recomand daca nu ai mai facut acest lucru, sa apelezi la ajutor specializat. Sistemul de scurgere poate fi plasat atat in stanga sau in dreapta, astfel nu esti restrictionat in privinta asezarii in spatiu.

Cada de baie Kring Cristal 150x100x41cm, dreapta, grosime 6,5mm, acril antibacterian

     Cada de baie Kring Cristal este una destul de mare in volum, la interior incapand pana la 200 de litri de apa, avand o greutate de 22 Kg. Cada este prevazuta cu gura de evacuare de diametru 35 mm, cu dop, dar si duza de siguranta care are rol de protectie in cazul supraincarcarii. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o chiuveta si o baterie performanta care sa faca fata nevoilor si cerintelor noastre la un pret foarte bun: Vezi oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Cada de baie Kring Venus 140x140x46cm, grosime 7mm, acril antibacterian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *