Review: Freza Unghii Profesionala Star Nails SensoPRO Milano 20000 RPM

    Se spune ca pentru orice persoana cartea de vizita este reprezentata de unghii. Astfel, importanta esteticii manichiurii a dus la aparitia modelelor de tot felul si a posibilitatii de a avea unghii impecabile mereu, prin diferite tehnici de constructie si infrumusetare. 

    Fie ca protezarea unghiilor este doar o pasiune sau ca este un domeniu in sine de activitate, o persoana care se ocupa cu intretinerea unghiilor are nevoie, inainte de orice, de o freaza unghii de calitate. Din fericire, optiunile nu sunt limitate la putine modelele, dar pentru a alege un model accesubil ca pret dar in acelasi timp performant trebuie studiat indeaproape caracteristicile tehnice. Freza Unghii Profesionala Star Nails SensoPRO Milano 20000 RPM, roz este o alegere potrivita, un produs compact, eficient si indemanatic, care te ajuta sa scapi de neplacerile unei manichiuni neingrijite. Cu ajutorul acesteia poti pregati suprafata de aplicare inainte de a trece la pasul final, o unghie pregatita va adera mult mai usor si eficient la materialul de aplicatie. Astfel ai o garantie ca unghiile vor fi mai rezistenta, iar vopseaua nu se va exfolia la prima interventie in bucatarie. Freza Unghii Profesionala Star Nails SensoPRO Milano 20000 RPM este un aparat care nu trebuie sa lipseasca din dotarea unei manichiuriste profesioniste, aceasta fiind un veritabil device de frezare unghii, compact si eficient in lucru.

                                 Vezi promotie actualizata

    Freza Unghii Profesionala Star Nails SensoPRO Milano 20000 RPM, Roz este recomandata pentru o eficienta marita in constructia manichiurii dorite. Unitatea centrala contine regulatoare pentru turatie si sens de rotatie. Freza are mecanism de prindere cu diametrul de 2,4 mm cu fixare prin autoblocare, pentru schimbarea rapida a capetelor de lucru. Include un set de varfuri de lucru si cilindri abrazivi.

    Freza Unghii Profesionala Star Nails SensoPRO Milano 20000 RPM este ideala pentru manichiura si pedichiura! Freza Unghii Profesionala Star Nails SensoPRO Milano 20000 RPM e foarte usoara, usor de manevrat in orice pozitie, avand viteza de rotatie variabila, intre 3000 – 20.000 RPM. Se livreaza cu set de 6 capete de schimb si adaptor. Este usor de utilizat, chiar de acasa. De curand beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care o recomand: Verifica pret actualizat

Pachetul contine:

– Freza electrica unghii semiprofesionala manichiura
– 6 inele abrazive
– 6 capete freza (modele diferite)
– Cutie originala
– Instructiuni de folosire

     O freaza de unghii trebuie sa usureze semnificativ activitatea persoanei care o foloseste, sa fie destul de simplu de intrebuintat, deoarece activitatea in sine trebuie sa fie una relaxanta. Bineinteles, scopul final este ca manichiura sa fie impecabila, asa ca totul trebuie sa functioneze la standarde ridicate, iar cu putin talent si produse calitative, rezultatul va fi in mod sigur unul demn de revistele de stil.

    Se livreaza cu set de 6 capete de schimb si adaptor. Gama de nuante de oja semipermanenta SensoPRO 15 ml este incredibil de variata, peste 90 de nuante si tot ce iti ramane sa faci este sa alegi preferatele tale: Registrul complet al culorilor poate fi consultat aici