Incalzitor Ceara Profesional PRO WAX 150 SensoPRO, review

  Epilarea cu cea este una dintre cele mai folosite metode de epliare dar acest procedeu nu este unul tocmai usor daca nu ai toate ustensilele la indemana. Spre exemplu intreg procedeul de incalzire al cearei este unul destul de elaborios, pe langa timp pierdut, trebuie sa te asigur ca aceasta nu se raceste atunci cand abia ai aplicat pe jumatate din corp. Fie că apelezi la serviciile unui salon profesionist, fie că te epilezi singură acasă, epilarea cu ceară este o cale sigură către o piele frumoasă și netedă. Noi recomandam utilizarea unui aparat profesionist cum este si incalzitorul de ceara PRO WAX 150 SensoPRO. 

   Aparatul se prezinta astfel intr-o forma destul de compacta, este roz, simpatic ca design si usor de inteles modul sau de functionare. Practic tot ceea ce trebuie sa cunosti este sa setezi temperatura de incalzire, cu ajutorul unui potentiometru cu mai multe grade de incalzire, de la OFF – modul oprit, ON – modul functional, spre mediu simbolizat de optiunea MED pana la HI – High – treapta cea mai inalta de temperatura la care este topita ceara. Personal pot spune ca un MED poate fi suficient pentru ce are nevoie o persoana cu un fir nu foarte des, mai ales ca aparatul pastreaza mai mult timp licoarea din ceara in forma solubila. La interior gasesti o galetusa din inox, cu maner, care se aseaza cu atentie in corpul functional, principal, peste care se pune un capac din plastic.

      Avand o capacitate de 500 ml, incalzitorul de ceara PRO WAX 150 SensoPRO foloseste o putere proprie indusa de 100 W pentru a topi rapid ceara depilatorie. Este un aparat de topit ceara ideal pentru toate tipurile de utilizari: ceara elastica, traditionala in forma de granule, discuri sau tableta. Galetusa detasabila se pune in cuva incalzitorului si poate fi scoasa in timpul sesiunii de epilare fara a murdari interiorul aparatului. Pachetul comandat este livrat impreuna cu toate accesoriile, + un ghid de utilizare pentru cei care vor sa citeasca detaliile de functionare ale sale. Ca sa iti faci o idee cat de compact este, PRO WAX 150 SensoPRO masoara in dimensiune 19 x 14 cm avand o greutate de 570 de grame.

   De curand beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care o recomand: Verifica pret actualizat

   Daca ai o comanda mai mare de 199 lei, primesti din partea magazinului si un cadou surpriza, colorat, ca cel de aici