Ceas de mana dama Emily Westwood Simplity Glam Rose, review

    Ceasul de dama Emily Westwood Simplity Glam Rose este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui ceas de mana foarte frumos din punct de vedere al designului care sa apartina unui brand celebru cu experienta in domeniu si anume Emily Westwood. Ceasul are inchidere glisanta cu sistem de siguranta la bratara fiind livrat intr-o cutie de tip cadou. Bratara din inox are un composit de tip flexibil pentru a se potrivi ca dimensiuni si strange pe formatul mainii, cu usurinta. Emily Westwood Simplity Glam Rose este un ceas modern, usor de citit ca format ore, ce se potriveste in oricare stil vestimentar pe care doresti sa il abordezi.

Ceas de mana dama Emily Westwood Simplity Glam Rose

      Carcasa ceasului din metal compozit este rotunda si are un diametru de 32 mm avand un mecanism japonez Miyota, foarte precis. Finisajul carcasei este lucios si este de culoare argintiu. Pe verso carcasa este din inox antialergic, cu inchizatoare din inox placat prin ionizare. Afisajul include 3 limbi de citire care monitorizeaza ora, minutul si secunda. Puntele de referinta pentru ore, sunt marcate cu niste pietricele care sunt asemanarea perfecta cu niste safire semi-pretioase, foarte stilate.

Ceas de mana dama Emily Westwood Simplity Glam Rose

    Geamul de deasupra mecanismului cu limbi aratatoare este din cristal mineral si rezista chiar si la apa pana la adancimi de 1-2 metri unde presiunea exercitata nu este mai mare de 1 atmosfera. Produsul se livreaza in cutie personalizata, impreuna cu un manual de utilizare si un certificat de garantie.

Ceas de mana dama Emily Westwood Simplity Glam Rose

   Culoarea dominantă este un rose- pink, in alelasi contrast cu cadranul mare si rotund. Acesra este ceas pentru femeile dinamice, pretându-se a fi purtat zilnic. Doamnelor, domnilor nu mai stați pe gânduri! Dacă doriți să faceți un cadou cuiva sau pur și simplu să vă răsfațați, alegeți un ceas Emily Westwood.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui ceas elegant de firma care sa se impuna de la prima folosire in tinuta dumneavoastra: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret zilele acestea avand un discount semnificativ valabil pentru comenzile online: Verifica pret redus

Ceas de mana dama Emily Westwood Simplity Glam Rose