Pilota de iarna Simple White, pret, specificatii design (review)

    Niciun dormitor nu este complet fara un pat pe măsură, și nici un pat nu este complet fără o pilotă sub care să te invelesti atunci cand vremea de afara e una racoroasa. Puține lucruri sunt la fel de plăcute ca senzația perfectă de căldură pe care cea mai bună pilotă ți-o poate oferi. Un somn de calitate depinde destul de mult de o temperatură optimă, de un nivel de confort ridicat și de lipsa oricărui declanșator de alergii. Pilota poate juca un rol foarte mare în toate aspectele enumerate mai sus. Daca esti si tu in situatia in care iti doresti sa accesorizezi zonei de dormit o pilota noua, iti recomand astazi modelul Simple White, ideal pentru anotimpul iarna. 

Pilota de iarna Simple White

   Cu un design special creat pentru a oferi caldura si confort pe timp de noapte, pilota matlasata Simple White este raspunsul ideal tuturor problemelor legate de confort. Pilota Simple White, matlasata pe intreaga suprafata cu vatelina 100% poliester este lavabila la 90 de grade, avand o tehnologie de matlasare pe toata suprafata pilotei. Aceasta asigura mentinerea formei plate o durata indelungata de timp, un material care are o structura solida, rezistent la spalari multiple. Este un produs disponibil in mai multe variante de dimensiuni, potrivite oricarui tip de pat astfel: 150 x 200 / 180 x 200 si 200 x 220.

Pilota matlasata Ultrasleep Somnart, 180x200 cm, 250 g, microfibra, lavabila la 90°C

   Stratul consistent matlasat atasat structurii principale confera un somn linistit si racoros, fapt care ajuta la dispersia caldurii excesive a corpului, asigurand temperatura optima in timpul somnului pentru o noua zi plina de energie. Husa este lavabila la 95 grade Celsius si este fabricata din materiale de calitate superioara, aerisita si confera o ventilatie excelenta. Ca nivel de caldura, aceasta este recomandata pentru toate anotimpurile (cu o densitate umplutura de 250 gsm). Este usoara, greutatea pilotei nefiind resimtita ca o bariera care sa te sufoce.

    Eticheta Oeko-Tex indica utilizatorilor finali interesati beneficiile suplimentare ale sigurantei testate pentru imbracamintea prietenoasa cu pielea si alte materiale textile. In acest fel, eticheta de testare ofera un instrument important de luare a deciziilor atunci cand achizitionati produse textile. Increderea in textile – un sinonim international pentru productia de textile responsabil – de la materia prima la produsul finit pe rafturile magazinelor.

Avantaje:

Textura fetelor contine tesatura FreshCool pentru un efect de racorire.

Detalii:

-efect racoros;
-placuta la atingere;
-matlasata;

Recomandare:

     Este optiune interesanta pentru tine si familia, un model care indeplineste toate atuurile astfel incat sa reprezinte o alegere perfecta: Verifica oferta pret

    Zilele acestea acest set de perne beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Pilota de iarna Simple White

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *