Geanta Royela Tan, un accesoriu ideal pentru orice ocazie

    Gentile de dama de umar „indian style” sunt modele versatile si practice pe care le poti asorta cu usurinta oricarei tinute. Fiecare model este unic datorita bucatilor de material folosite in realizarea lor. Artizanii indieni refolosesc si peticesc materiale din tapiserii, covoare, perdele si alte materiale, combinandu-le artistic cu monezi, oglinzi si alte obiecte si tesaturi la cel mai inalt standard. Nimic nu se pierde, totul se transforma, prinde culoare, personalitate si alta functionalitate, iar tu de bucuri de un stil aparte care te scoate in evidenta. Pielea Saffiano este o piele special tratata si stantata cu un model si o textura specifica (dungi dese orizontale si verticale), care ii asigura o rezistenta la pete si la deformare.

Geanta Royela Tan

   Alegerea acestei genti de la Royela Tan este una inteligenta, fiind un model practic, usor de utilizat impreuna cu alte accesorii mai ales la orice tinuta, fie una casual sau mai eleganta. Aproape de corp geanta Royela Tan din piele ecologica Saffiano din polivinilin are un aspect maro amplu ce o pregateste ca accesoriu aditional pentru a fi purtata in cadrul evenimentelor in aer deschis, la munca sau zi de zi, culoarea fiind in ton cu anotimul toamna.

Geanta Royela Tan

    Este un model unicolor maro ce se potruveste unei tinute casual, business, impreuna cu o pereche de pantofi clasici din piele, intr-o tinuta ce completeaza un look desavarsit de sus pana jos. Ca dimensiuni, aceasta masoara 32 cm lungime, latime 14 cm si inaltime 27 cm, fiind un accesoriu care nu te va incurca prin dimensiunile sale, modelul fiind unul destul de compact ca format. Clipsul de inchidere are un accesoriu de tip ” ciucure din piele ecologica tan” cu un design atractiv.

Geanta Royela Tan

    Geanta Royela Tan din piele ecologica are un sistem de inchidere clasic cu capsa, pentru o deschidere/inchidere rapida a acestuia. La interior gasim suficiente compartiment pentru a pastra un portfard, telefonul mobil, servetele umede si alte accesorii de machiaj de tip must have. Imi place foarte mult geanta Royela Tan, este un model in culoarile toameni, care aduce veselie si incredere in combinatii indraznete, pe care le poti purta toamna aceasta.

 

Aceasta se asorteaza unei tinute comode, avand un pret atractiv: Vezi oferta

 

In campania de curenta de „SALE”, geanta Royela Tan beneficiaza de o reducere semnificativa: Verifica pret actualizat

Geanta Royela Tan